Νεϊμάρ: Πληρώνει κανονικά τους 142 εργαζομένους στο κλειστό λόγω κορωνοϊού Ινστιτούτο του

Στηρίζουμε την Παρί και τη Ligue 2
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το μη κερδοσκοπικό ίδρυμα που ίδρυσε ο Νεϊμάρ το 2014 παραμένει κλειστό εδώ και ένα χρόνο, από τότε δηλαδή που ξέσπασε η πανδημία του κορωνοϊού. Ο 29χρονος Βραζιλιάνος σταρ της Παρί Σεν-Ζερμέν διατήρησε και τις 142 θέσεις εργασίας στο «Ινστιτούτο Νεϊμάρ».

Συνεχίζει να πληρώνει και να προσφέρει ιατροφαρμακευτική κάλυψη στους εργαζόμενους με το μισθολογικό κόστος να ανέρχεται σε 90.000 μηνιαίως. Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα media της πατρίδας του, ο Νεϊμάρ σκοπεύει να συνεχίζει να πληρώνει τους εργαζόμενους μέχρι την έξοδο από την πανδημία και την εκ νέου ομαλή λειτουργία.

«Το Ινστιτούτο είναι εδώ κι ένα χρόνο κλειστό. Το συντηρούμε και οι 142 εργαζόμενοι λαμβάνουν κανονικά τους μισθούς τους. Καλύπτουμε τα έξοδα με δικά μας χρήματα. Είναι όλοι εξασφαλισμένοι παρά την πανδημία που μας πλήττει», επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του ο πατέρας του «Νέι».

Το Ινστιτούτο Νεϊμάρ προσφέρει βοήθεια σε 3.000 παιδιά και εφήβους απόρων οικογενειών στην Πράια Γκράντε του Σάο Πάουλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X