ΑΕΚ: Και ο Μπουλούτ υποψήφιος για τον πάγκο

ΑΕΚ: Και ο Μπουλούτ υποψήφιος για τον πάγκο
Photo Credits: INTIME

Το όνομα του Ερόλ Μπουλούτ στη λίστα της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το «σαφάρι» προπονητών συνεχίζεται για την ΑΕΚ με το όνομα του Ερόλ Μπουλούτ να προστίθεται στη κιτρινόμαυρη λίστα!

Η συνεργασία της Ενωσης με τον Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να ολοκληρωθεί στο τέλος της σεζόν με την ΑΕΚ να αναζητά τον επόμενο τεχνικό της. Τα ονόματα των Λουτσέσκου και Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχουν ήδη ακουστεί με ρεπορτάζ στη Σερβία να αναφέρει μάλιστα πως θέλει τον Μιλόγεβιτς να είναι κοντά σε διετές συμβόλαιο με την Ενωση. Κάτι που διέψευσε η ΠΑΕ ΑΕΚ.

Ένα ακόμη όνομα πάντως που υπάρχει στη λίστα των ανθρώπων της ΑΕΚ είναι ο Ερόλ Μπουλούτ, σύμφωνα με το gazzetta.gr Ο 46χρονος Τούρκος προπονητής βρίσκεται χωρίς ομάδα, έχοντας αποχωρήσει από τις 25 Μαρτίου από τον πάγκο της Φενέρμπαχτσε, την οποία είχε αναλάβει στο ξεκίνημα της σεζόν.

Ο Μπουλούτ, ο οποίος ως ποδοσφαιρστής είχε αγωνιστεί σε Πανιώνιο, Ολυμπιακό, Ολυμπιακό Βόλου και ΟΦΗ, έχει ανεβάσει τα τελευταία χρόνια τις μετοχές του στην Τουρκία έπειτα από τη σεζόν στον πάγκο της Αλάνιασπορ. Εδώ και ένα μήνα είναι ελεύθερος, αποχωρώντας από τον πάγκο της Φενέρ και αποτελεί ένα όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι για την ΑΕΚ ενόψει της επόμενης σεζόν.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X