Survivor: H Ελευθερία Ελευθερίου έφυγε με γεμάτες... τσέπες (VIDEO)

Survivor: H Ελευθερία Ελευθερίου έφυγε με γεμάτες... τσέπες (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο συμβούλιο του νησιού του Survivor η Ελευθερία Ελευθερίου ήταν αυτή που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης, συγκεντρώνοντας τις λιγότερες θετικές ψήφους ανάμεσα στους συνυποψηφίους για αποχώρηση, Τριαντάφυλλο, Κώστα Παπαδόπουλο και Παύλο Γαλακτερό.

Η Κύπρια τραγουδίστρια απέκτησε αρκετούς haters στο παιχνίδι στο οποίο ήταν αδύνατη αγωνιστικά και αυτό αποτυπώθηκε στην ψηφοφορία αποχώρησης, ωστόσο αυτό λογικά λίγο θα την ενόχλησε, αφού έφυγε με ένα πολύ μεγάλο ποσό από τους 3,5 μήνες παραμονής της στη Δομινικανή Δημοκρατία.

Η Ελευθερίου ήταν στην ομάδα των κόκκινων προερχόμενη από την αρχική ομάδα των Διάσημων που είχε τα καλύτερα συμβόλαια για συμμετοχή στο παιχνίδι και σύμφωνα με τα ποσά που έχουν διαρρεύσει, έπαιρνε 4.000 με 4.500 ευρώ κάθε εβδομάδα.

Με βάση αυτό λοιπόν για την έως τώρα παραμονή της στο Survivor 4 υπολογίζεται ότι έφυγε από το παιχνίδι με περίπου 56.000€ – 63.000€!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X