ΑΕΚ: Η Ερασιτεχνική ανακοίνωσε και επίσημα τους Χίκερουντ και Πέντερσεν (ΦΩΤΟ)

ΑΕΚ: Η Ερασιτεχνική ανακοίνωσε και επίσημα τους Χίκερουντ και Πέντερσεν (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Οι πρώτες δηλώσεις των δύο νέων παικτών της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ερασιτεχνική ΑΕΚ ανακοίνωσε και επίσημα την έναρξη της συνεργασίας με τους Αντρέ Χίκερουντ και Τζέσπερ Πέντερσεν.

Οι δύο παίκτες αναμένεται να πραγματοποιήσουν το ντεμπούτο τους αύριο στον αγώνα με την Γκορένιε.

Αναλυτικά:

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τους Joakim Andre Hykkerud και Jesper Meinby Pedersen! Οι δύο αθλητές εντάσσονται στο δυναμικό της ομάδας Χάντμπολ του Συλλόγου, με δικαίωμα συμμετοχής μόνο στους ευρωπαϊκούς αγώνες της ΑΕΚ, αρχής γενομένης από τις αναμετρήσεις με την RK Gorenje Velenje.

Ο Joakim Andre Hykkerud είναι 35 ετών (10/02/1986), 1,94 μ. ύψος και αγωνίζεται ως πίβοτ. Έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Drammen HK (Νορβηγία), TSV Hannover-Burgdorf (Γερμανία), Bjerringbro-Silkeborg (Δανία), IFK Kristianstad (Σουηδία), ενώ είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Νορβηγίας. Μάλιστα, ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2017.

Ο Jesper Meinby Pedersen γίνεται 34 σε 8 μέρες (24/04/1987), έχει ύψος 1,85 μ. και αγωνίζεται ως δεξί ίντερ. Έχει γράψει τη δική του ιστορία στο Πρωτάθλημα της Δανίας, αγωνιζόμενος σε μερικές από τις κορυφαίες ομάδες της χώρας, όπως η Vibor A/S, η Mors-Thy Handbold και η Aalborg, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα της Drammen HK.

Και οι δύο αθλητές τέθηκαν αντιμέτωποι της ΑΕΚ την περσινή αγωνιστική περίοδο στο Challenge Cup, με την ομάδα μας να καταφέρνει να προκριθεί στην επόμενη φάση.

Ο Joakim Andre Hykkerud δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι στην Αθήνα και είμαι γεμάτος πάθος και κίνητρο για να κατακτήσουμε το EHF European Cup. Νιώθω ήδη δεμένος με την ομάδα και αρχίζω να τη γνωρίζω μέσα από τις προπονήσεις. Όλοι στο τμήμα και το Σύλλογο είναι εξαιρετικοί απέναντί μου. Θα τα δώσω και εγώ όλα, όπως και όλη η ομάδα, κόντρα στην RK Gorenje Velenje“.

Με τη σειρά του ο Jesper Meinby Pedersen δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι πολύ χαρούμενος που επιτέλους θα ξαναπαίξω χάντμπολ, καθώς δυστυχώς στη Νορβηγία είναι όλα κλειστά. Με το που μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ σε μία ομάδα όπως η ΑΕΚ, το να πω ναι ήταν πανεύκολο. Πέρσι παίξαμε με τη Drammen κόντρα στην ΑΕΚ, επομένως γνώριζα τι είδους χάντμπολ παίζει η ομάδα, καθώς και τι ατμόσφαιρα επικρατεί στους εντός έδρας αγώνες! Είμαι ενθουσιασμένος που αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας και που θα ζήσω την εμπειρία μίας πανέμορφης πόλης, όπως είναι η Αθήνα“.

Joakim και Jesper, καλωσήρθατε στην οικογένεια της ΑΕΚ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X