Πεπ Γκουαρδιόλα: Απέρριψε έξι φορές την Τσέλσι, είχε εμμονή ο Αμπράμοβιτς (VIDEO)

Γκουαρδιόλα: «Σημαντική νίκη, αλλά είναι ακόμα Φεβρουάριος»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς φαίνεται πως ήθελε σαν τρελός να δει τον Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο της Τσέλσι, όμως, στις έξι προσπάθειες που έκανε ο Ρώσος μεγιστάνα των «μπλε» εισέπραξε μονάχα αρνητικές απαντήσεις!

Σύμφωνα με την συνδρομητική ιστοσελίδα theAthletic, ο Ρομάν Αμπράμοβιτς έχει έναν πολύ μεγάλο πόθο για την ομάδα του και αυτός δεν είναι άλλος από τον… Πεπ Γκουαρδιόλα.

Ο Καταλανός, βέβαια, έχει πλέον σε ισχύ νέο συμβόλαιο με την Μάντσεστερ Σίτι, ο Τόμας Τούχελ έχει προσληφθεί αντικαθιστώντας τον Φρανκ Λάμπαρντ στους «μπλε», όμως, είναι βέβαιο πως ο ισχυρός άνδρας των Λονδρέζων με την πρώτη ευκαιρία θα … ξαναχτυπήσει.

Όπως αναφέρεται στο εν λόγω δημοσίευμα, η … εμμονή του Αμπράμοβιτς είχε ξεκινήσει από την εποχή που έβλεπε την μεγάλη επιτυχία του Πεπ Γκουαρδιόλα στον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Προσπάθησε έξι φορές να τον κάνει κάτοικο του «Στάμφορντ Μπριτζ» (δυο το 2010, δυο το 2012, μια το 2013 και άλλη μια το 2016), όμως, πάντοτε ο Καταλανός κόουτς απαντούσε αρνητικά.

Η φιλοσοφία του Πεπ ερχόταν σε πλήρη αντίθεση με αυτή του Αμπράμοβιτς και ο νυν κόουτς της Μάντσεστερ Σίτι θεωρούσε πως το γεγονός πως ο Ρώσος μεγιστάνας αλλάζει τους προπονητές με σχετική ευκολία, δεν του ταίριαζε καθόλου…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X