Τεράστια διπλή «βόμβα» της ΑΕΚ στο χάντμπολ με Χίκερουντ και Πέντερσεν!

Τεράστια διπλή «βόμβα» της ΑΕΚ στο χάντμπολ με Χίκερουντ και Πέντερσεν!
Photo Credits: INTIME

Ο διεθνής Νορβηγός Αντρέ Χίκερουντ και ο Δανός Γιέσπερ Πέντερσεν στην ΑΕΚ!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται αύριο την Γκορένιε και αναμένεται να παρουσιαστεί ενισχυμένη με δύο νέες μεγάλες μεταγραφές!

Η διοίκηση και ο Σταμάτης Παπασταμάτης έδειξαν για μια ακόμη φορά πόσο πολύ θέλουν αυτό το τρόπαιο αποκτώντας δύο ξένους παικταράδες από τις Σκανδιναβικές χώρες. Ο λόγος για τον 35χρονο Νορβηγό διεθνή πίβοτ, Χοακίμ Αντρέ Χίκερουντ και τον 33χρονο Δανό δεξιό ίντερ, Γιέσπερ Μέινμπι Πέντερσεν.

Οι δύο παίκτες που αγωνίζονταν μέχρι πρότινος στην Ντράμεν, έχουν δικαίωμα μόνο στα ευρωπαϊκά παιχνίδια της ΑΕΚ ενισχύοντας την στην πορεία της προς την κατάκτηση του τροπαίου. Η «Ένωση» δήλωσε ήδη τους δύο παίκτες στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία και έχουν κανονικά δικαίωμα συμμετοχής στον αυριανό αγώνα με την Γκορένιε.

O Joakim Andre Hykkerud είναι διεθνής Νορβηγός παίκτης, αγωνίζεται στη θέση του πίβοτ και θα καλύψει το κενό του Ignacio Plaza Jimenez. Μεταξύ άλλων ήταν μέλος της Εθνικής Νορβηγίας που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2017, ενώ έχει τεθεί αντιμέτωπος της ΑΕΚ με τη φανέλα της Drammen HK!

Ο Jespoer Meinby Pedersen είναι από τη Δανία και αγωνίζεται ως δεξί ίντερ. Πρόκειται για ένα σπουδαίο αθλητή, που ακόμα και στα 33 του χρόνια κάνει τη διαφορά. Έχει αγωνιστεί τόσο στις μικρές, όσο και στη μεγάλη Εθνική Ομάδα της Δανίας.

Η ΑΕΚ στην τελική ευθεία του EHF European Cup δείχνει πανέτοιμη να τα δώσει όλα για τον τίτλο, με τις δύο μεταγραφικές “βόμβες” να ανακοινώνονται άμεσα, ακόμα και μέσα στη μέρα!

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X