Α.Ε. Μεσολογγίου: Παίρνει Γκολφίνο και Κυρσανίδη δανεικούς από την ΑΕΚ Κ17

Α.Ε. Μεσολογγίου: Παίρνει Γκολφίνο και Κυρσανίδη δανεικούς από την ΑΕΚ Κ17
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ Κ17 παραχωρεί δανεικούς δύο παίκτες της στην Α.Ε. Μεσολογγίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Αλέξη Γκολφίνο και τον Κυριάκο Κυρσανίδη παίρνει ως δανεικούς από την ΑΕΚ Κ17 η Α.Ε. Μεσολογγίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το patragoal.gr, ο Αλέξης Γκολφίνος που αγωνίζονταν από πέρυσι με τα χρώματα του Άρη Πατρών, παίρνοντας μεταγραφή στην ΑΕΚ Αθηνών και ο Κυριάκος Κυρσανίδης που προέρχεται από τις υποδομές του Άτλαντα θα αγωνίζονται πλέον με την Α.Ε. Μεσολογγίου.

Ο Γκολφίνος ξεκίνησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην ακαδημία του Αχαϊκού και έχει αποτελέσει μέλος των μικτών ομάδων. Επίσης στην ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας ως δανεικός από την ΑΕΚ θα συνεχίσει και ο ταλαντούχος και διεθνής, Κυριάκος Κυρσανίδης που προέρχεται από τις υποδομές του Άτλαντα, μεταπήδησε στην Α.Ε. Πάτρα 2005 και ήταν επίσης μέλος των μικτών ομάδων.

Aπό τη στιγμή που η Κ-17 της ΑΕΚ δεν ξεκινάει στο αντίστοιχο πρωτάθλημα, έδωσε δανεικούς τους δύο ποδοσφαιριστές για να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X