Λόκεν: «Εύχομαι στην ΑΕΚ να κατακτήσει το Ευρωπαϊκό τρόπαιο»

Λόκεν: «Εύχομαι στην ΑΕΚ να κατακτήσει το Ευρωπαϊκό τρόπαιο»
Photo Credits: INTIME

Ο Δανός πρώην παίκτης της ΑΕΚ έστειλε τις ευχές του για τον αυριανό αγώνα με την Γκορένιε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Γιόνας Λόκεν είναι ένας από τους παίκτες που άφησε το στίγμα του με την φανέλα της ΑΕΚ.

Ο Δανός που αγωνίστηκε με την «Ένωση» στον τελικό του Τσάλεντζ Καπ απέναντι στην Ποτάισα Τούρντα έστειλε μέσω του greekhandball.com τις ευχές του στην πρώην ομάδα του για τον αυριανό αγώνα με την Γκορένιε. Ο Λόκεν που μιλάει πάντα με τα καλύτερα λόγια για την ΑΕΚ και το πέρασμα του από την Ελλάδα, ευχήθηκε η ομάδα να προκριθεί στον τελικό και αυτή την φορά να κατακτήσει το τρόπαιο.

«Όλα τα μέλη της οικογένειας της ΑΕΚ έχουν τους καλύτερους χαιρετισμούς μου. Εύχομαι τα καλύτερα για την ΑΕΚ στους ημιτελικούς. Ελπίζω ότι η ΑΕΚ θα προκριθεί στον τελικό και αυτή την φορά θα φέρει το τρόπαιο πίσω στο σπίτι. Πιστεύω ότι έχει τις δυνατότητες ώστε να πάρει την πρόκριση η ΑΕΚ, την εμπιστεύομαι ως ομάδα. Παρακολουθώ κάθε φορά τα παιχνίδια της,  ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα όπως είναι φυσικό για τα παιδιά με τα οποία ήμουν συμπαίκτης στην ΑΕΚ. Νιώθω πολύ άσχημα για το γεγονός ότι δεν μπορώ να έλθω στην Αθήνα και να δώ το ματς, να υποστηρίξω την ΑΕΚ, αλλά, είναι δύσκολες οι συνθήκες αυτή την περίοδο. Θα είναι, πάντως, σα να βρίσκομαι δίπλα στην ΑΕΚ. Πάμε ΑΕΚ ! ”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X