«Ο Χοσεϊνί έχει στα χέρια του πρόταση από την ΑΕΚ»

«Ο Χοσεϊνί έχει στα χέρια του πρόταση από την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Ο Μαζίντ Χοσεϊνί έχει στα χέρια του πρόταση από την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Μαζίντ Χοσεϊνί και σύμφωνα με δημοσίευμα έχει καταθέσει πρόταση για να τον πάρει το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος.

Οπως αναφέρει το «Σπορ ΦΜ» η ΑΕΚ αναμένεται να κάνει ένα… ολικό λίφτινγκ το ερχόμενο καλοκαίρι αλλάζοντας κατά πολύ το ρόστερ της. Αρκετοί ποδοσφαιριστές θα αποκτηθούν, όπως πιθανότατα θα έρθει και νέος προπονητής.

Ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές που εξετάζει η Ένωση για τη νέα σεζόν είναι Χοσεϊνί,  το όνομα του οποίου έχει… εμπλακεί και στο ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετά από δημοσιεύματα του εξωτερικού. Οι νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ιρανός στόπερ έχει στα χέρια του πρόταση συνεργασίας από την ΑΕΚ.

Ο Χοσεϊνί μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από την Τράμπζονσπορ και βρίσκεται στο… μπλοκάκι του Παναγιώτη Κονέ και των συνεργατών του, οι οποίοι έχουν προσεγγίσει τον ποδοσφαιριστή και του έχουν καταθέσει πρόταση. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η πρόταση των κιτρινόμαυρων προς τον Ιρανό στόπερ αγγίζει τις 600 χιλ. ευρώ ετησίως, κοντά δηλαδή στα «θέλω» του.

Ωστόσο, υπάρχει και… συνέχεια στο ρεπορτάζ. Ο Χοσεϊνί έχει στα χέρια του πρόταση ανανέωσης από την Τράμπζονσπορ, η οποία κυμαίνεται στις 900 χιλ. ευρώ, αλλά ο ποδοσφαιριστής δεν δείχνει θετικός στο να παραμείνει στον σύλλογο, θέλοντας να ψάξει για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του αλλά και να μετακομίσει σε μια ομάδα με υψηλότερους στόχους, ίσως και εκτός Τουρκίας. Γι’ αυτό, βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική της ΑΕΚ, χωρίς ωστόσο να έχει πάρει ακόμη κάποια απόφαση. Ο Ιρανός θεωρείται ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να διορθώσει τα… κακώς κείμενα στο κέντρο της άμυνας της ΑΕΚ και είναι από αυτούς που εξετάζονται σοβαρά από τους κιτρινόμαυρους.

Ρόλο σε αυτό παίζει ότι υπάρχει και τρίτη πρόταση στα χέρια του Μαζίντ Χοσεϊνί, αφού η Μπασακσεχίρ τον έχει προσεγγίσει. Η πρόταση που έχει από την Μπασάκ βρίσκεται κοντά στα επίπεδα αυτή της Τράμπζονσπορ, δηλαδή αγγίζει τις 900 χιλ. ευρώ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X