Ο πάγκος της ΑΕΚ στην κρίση σας – Ψηφίστε για τον προπονητή της νέας σεζόν για την Ενωση

Ο πάγκος της ΑΕΚ στην κρίση σας – Ψηφίστε για τον προπονητή της νέας σεζόν για την Ενωση
Photo Credits: INTIME

Η «Ενωσίτικη κάλπη» σας δίνει την ευκαιρία να τοποθετηθείτε στην προπονητολογία των ημερών για τον προπονητή της ΑΕΚ την επόμενη σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ βρίσκεται εν μέσω αγώνων, αλλά είναι λογικό το βλέμμα να στρέφεται στην επόμενη σεζόν. Η πορεία της ομάδας φέτος κρίνεται ήδη αποτυχημένη και στο φινάλε μπορεί να σωθεί με τη διεκδίκηση του Κυπέλλου και του μίνιμουμ στόχου, που είναι η εξασφάλιση της ευρωπαϊκής προοπτικής για την επόμενη χρονιά. Με δεδομένο πως τα χρονικά περιθώρια είναι περιορισμένα, φαντάζει απόλυτα εύλογο η ΑΕΚ να ψάχνεται για προπονητή και παίκτες ενόψει της νέας σεζόν.

Η συντριπτική πλειοψηφία συγκλίνει στην άποψη πως η ΑΕΚ πρέπει να ξεκινήσει το «χτίσιμο» της επόμενης σεζόν από το θέμα του προπονητή. Γι’ αυτό και ήδη, υπάρχει μεγάλη κουβέντα για το ποιος θα είναι ο «αρχιτέκτονας» της νέας ομάδας. Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο, αλλά ήδη υπάρχουν αρκετά ονόματα που γράφονται καθημερινά στα ρεπορτάζ αναφορικά με τις σκέψεις της διοίκησης.

Εσείς, μέσω της «Ενωσίτικης κάλπης» μπορείτε να δώσετε τη δική σας εκτίμηση για ποιον θεωρείται ως ιδανική επιλογή για να αναλάβει την ΑΕΚ της νέας χρονιάς.

ΑΕΚ: Στο κάδρο πώληση κεντρικού αμυντικού και η απόκτηση στόπερ-κολόνα μαζί με δεξί μπακ!

Ποιον θα επιθυμούσατε για προπονητή της ΑΕΚ την επόμενη σεζόν;

Μανόλο Χιμένεθ
Προπονητή από Ισπανία
Βλάνταν Μιλόγεβιτς
Ραζβάν Λουτσέσκου
Κάποιον άλλον από το εξωτερικό

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X