Ποτσετίνο για Μέσι: «Σύντομα θα ξέρουμε τι θα συμβεί»

Ποκετίνο: «Δεν είμαι διατεθειμένος να μείνω, αν...»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή «El Larguero» του ισπανικού ραδιοφωνικού σταθμού «Cadena Ser» και δεν απέφυγε να τοποθετηθεί για ορισμένα από τα «καυτά» ζητήματα που απασχολούν, τόσο την ομάδα του, όσο και τους κορυφαίους εκ των αντιπάλων της στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

«Ο στόχος μας είναι να διατηρήσουμε τους καλύτερους παίκτες. Θέλουμε να κατακτήσουμε το Champions League και η ικανότητα αυτού του συλλόγου είναι να κρατήσει τον Νεϊμάρ και τον Κιλιάν Μπαπέ για πολλά χρόνια», σχολίασε με νόημα ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν και πρόσθεσε: «Στους τρεις μήνες που είμαι στην ομάδα, έχουμε μια πολύ καλή σχέση. Και οι δύο παίκτες είναι πολύ αφοσιωμένοι στο σύλλογο. Και είμαι αισιόδοξος ότι θα παραμείνουν».

Ακολούθως, ο Αργεντινός τεχνικός, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην περίπτωση του Μπαπέ: «Νομίζω ότι θα παίξει για την Παρί Σεν Ζερμέν. Θα πολεμούσα με όλη μου την δύναμη για να τον κρατήσω μαζί μας», ενώ σχολιάζοντας την περίπτωση του Λιονέλ Μέσι, αποκάλυψε τι συνέβη μεταξύ τους κατά την διάρκεια των αναμετρήσεων για το Champions League: «Είπαμε γειά σου ο ένας στον άλλο και μιλήσαμε μετά με τον Ζόρντι Άλμπα, τον Νεϊμάρ και τον Ραφίνια. Είχαμε μια καλή συζήτηση. Είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα ξέρουμε τι θα συμβεί με τον Μέσι».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για την περίπτωση του Σέρχιο Ράμος, ο Ποτσετίνο ήταν πιο… διακριτικός: «Δεν μου αρέσει να μιλάω για παίκτες που δεν είναι στην ομάδα μου. Υπάρχουν πολλές φήμες και η διοίκηση της Παρί Σεν Ζερμέν, εργάζεται κάθε χρόνο για την βελτίωση της ομάδας. Απομένει λίγος χρόνος πριν αρχίσουν να κινούνται όλα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X