Αποφασίζουν για νέα χαλάρωση των μέτρων -Μalls και λιανεμπόριο χωρίς SMS

Lockdown: Ανοίγει το λιανεμπόριο από Δευτέρα -Οι τρεις προϋποθέσεις που έβαλαν οι ειδικοί

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για τα επόμενα βήματα χαλάρωσης των μέτρων συνεδριάζουν σήμερα οι ειδικοί ώστε να κάνουν τις εισηγήσεις τους στην κυβέρνηση.

Στο προσκήνιο βρίσκονται malls, κέντρα αισθητικής και φροντιστήρια (μόνο για τους μαθητές του Λυκείου), καθώς αναμένεται να γίνουν εισηγήσεις ώστε να ανοίξουν την προσεχή Δευτέρα.

Στην συζήτηση θα μπει και το λιανεμπόριο καθώς υπάρχουν σκέψεις από τις 24 Απριλίου να υπάρξει πλήρης απελευθέρωση των μέτρων και οι πολίτες να πηγαίνουν για τις αγορές τους όπως παλιά, χωρίς SMS και click away ή click in shop.

Τα καταστήματα και οι δραστηριότητες για τα οποία γίνεται συζήτηση αυτή την εβδομάδα από τους λοιμωξιολόγους ώστε να ανοίξουν, είναι τα εξής:

-Ανοιγμα κέντρων αισθητικής
-Ανοιγμα πολυκαταστημάτων
-Ανοιγμα φροντιστηρίων (μόνο για μαθητές Λυκείου)
-Λιανεμπόριο χωρίς click away και click in shop, αλλά με ψώνια εντός του καταστήματος, χωρίς ραντεβού (η εισήγηση είναι για το Σάββατο 24 Απριλίου).

Αργότερα το απόγευμα, αναμένεται να ανακοινωθούν και οι όποιες αποφάσεις από πλευράς κυβέρνησης, για την περαιτέρω χαλάρωση των μέτρων.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X