Στοίχημα: Εβερτον Τότεναμ Προγνωστικά

Στοίχημα: Εβερτον Τότεναμ Προγνωστικά

Η πρόταση του sentragoal

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ένα πολύ κρίσιμο τριήμερο μπαίνουμε σήμερα, τη στιγμή που τα περισσότερα πρωταθλήματα έχουν ήδη μπει για τα καλά στην τελική αντίστροφη μέτρηση. Τα παιχνίδια με βαθμολογικό ενδιαφέρον αποκτούν το χαρακτήρα «εξάποντου» και μερικά εξ’ αυτών θα γίνουν σήμερα.

Στο πιο σημαντικό, μακράν, στο «Γκούντισον Παρκ» η Έβερτον που ψάχνει την επιστροφή στα καλά αποτελέσματα, υποδέχεται την… αγριεμένη Τότεναμ, σε ένα ματς που προμηνύει πολλές συγκινήσεις.

Πρόταση στο κουπόνι ποδοσφαίρου : Μπορεί η Έβερτον να έχει από τα καλύτερα ρόστερ στο πρωτάθλημα, όμως αυτή τη στιγμή δε δείχνει κάτι το ιδιαίτερο στο γήπεδο. Η Τότεναμ παρά τα προβλήματά της έχει την ποιότητα να πάρει μια μεγάλη νίκη που θα την ανεβάσει ψυχολογικά και βαθμολογικά. Διπλό στο 2.25 με bwin

Έβερτον: Ηλίου φαεινότερο πως ζορίζεται στην ανηφόρα… Στο Μπράιτον παρατάχθηκε -ελλιπέστατη και- με κύριο μέλημα την αποφυγή της ήττας και βάσει αυτού το 0-0 κρίνεται επιτυχία. Περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και απειλήθηκε σε αρκετές περιπτώσεις, ενώ η ίδια δεν είχε τον τρόπο να φτάσει μπροστά από την αντίπαλη εστία, αν και λίγο έλειψε να «κλέψει» το διπλό στο 91’. Κατά συνέπεια, συμπλήρωσε 4 αγώνες δίχως νίκη (0-2-2) και χάνει έδαφος στην κούρσα για τα ευρωπαϊκά εισιτήρια: αν δεν νικήσει την Τότεναμ, τότε για πρώτη φορά από τον Δεκέμβριο του 2018 θα φτάσει τα 5 ματς χωρίς τρίποντο. Βέβαια, έχει φτάσει ήδη τους 48 πόντους, έναν λιγότερο από όσους συνολικά σε ολόκληρο το περσινό πρωτάθλημα.

Πιθανή Ενδεκάδα (3-4-1-2): Ολσεν (Πίκφορντ) – Γκόντφρεϊ, Χολγκέιτ, Κιν – Κόουλμαν, Ντέιβις, Αλαν, Ντίνιε – Σίγκουρντσον – Χάμες, Ρισάρλισον.

Τότεναμ: Κατώτερη των περιστάσεων, υπέστη δίκαιη ήττα, 1-3 εντός έδρας από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και βυθίστηκε εκ νέου στην εσωστρέφεια. Προηγήθηκε στο 40’, χωρίς να έχει απειλήσει μέχρι εκείνη την ώρα κι ενώ ακυρώθηκε γκολ των φιλοξενούμενων στο 33’. Εντούτοις, παραδόθηκε στις ορέξεις της ομάδας του Σόλσκιερ μετά την ανάπαυλα και υποχρεώθηκε σε ανατροπή στο δεύτερο μέρος (57’, 79’, 96’), αφού φανερώθηκαν όλες οι αδυναμίες της στα μετόπισθεν. Είναι χαρακτηριστικό πως έχει «πετάξει» 18 βαθμούς σε αγώνες που προηγήθηκε: μόνο η Μπράιτον έχει χειρότερη συγκομιδή. «Ξέρω τι φταίει και δεν μπορούμε να υπερασπιστούμε τα προβαδίσματα που παίρνουμε, αλλά δεν πρόκειται να το συζητήσω μαζί σας», είπε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός Μουρίνιο, που για πρώτη φορά στην προπονητική του καριέρα υπέστη 10 ήττες σε ένα πρωτάθλημα.

Πιθανή Ενδεκάδα (4-2-3-1): Γιορίς – Οριέ, Αλντερβάιρελντ, Σάντσες, Ρεγκιλόν – Εντομπελέ, Χόιμπιεργκ – Μπέιλ, Λούκας, Σον – Κέιν.

Για προγνωστικά στοιχήματος, στοιχηματικές, καζίνο, φρουτάκια και πολλά άλλα, πάντα στο sentragoal.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X