Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Και δεύτερος αστυνομικός τραυματίστηκε στο Καραϊσκάκη

Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Και δεύτερος αστυνομικός τραυματίστηκε στο Καραϊσκάκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περισσότερο σε εκτεταμένα επεισόδια, παρά σε «μεμονωμένο περιστατικό», όπως θέλουν να το παρουσιάσουν, όσοι δεν μπόρεσαν να τα κουκουλώσουν, προσιδιάζουν όσα έγιναν στο «Καραϊσκάκης», κοντά στη λήξη του πρώτου ημιχρόνου στο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο και όχι ένας, αστυνομικοί τραυματίστηκαν από επίθεση που δέχθηκαν από οπαδούς του Ολυμπιακού στη θύρα των επισήμων.

Σύμφωνα με τo κατηγορητήριο που βασίζεται στην έκθεση της αστυνομίας και του παρατηρητή: «Στο 45+ λεπτό του αγώνα φίλαθλοι του Ολυμπιακού στη θύρα VIP προσπάθησαν να κινηθούν προς το κάτω μέρος της θύρας με αποτέλεσμα να να δημιουργηθεί ένταση και συμπλοκή με τη διμοιρία της αστυνομίας που είχε ως συνέπεια τον τραυματισμό δύο αστυνομικών, ενός από τη διμοιρία και ενός από την αθλητική βία, στους οποίους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο ιατρείο του γηπέδου».

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X