ΑΕΚ: Ήττα με 13-8 από τον Νηρέα στο Χαλάνδρι για τα κορίτσια του πόλο!

Εικόνες από το ΑΕΚ- Εθνικός
Photo Credits: INTIME

Δεν κατάφερε να επιστρέψει στις νίκες η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεν κατάφερε ούτε σήμερα να επιστρέψει στις νίκες η γυναικεία ομάδα πόλο της ΑΕΚ που γνώρισε την ήττα με 13-8 από τον Νηρέα στο Χαλάνδρι στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής, της πρώτης του δεύτερου γύρου, στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας υδατοσφαίρισης γυναικών.

Η «Ένωση» υποχώρησε έτσι κι άλλο στην βαθμολογία βλέποντας τις ελπίδες της για είσοδο στην τετράδα να απομακρύνονται. Η ΑΕΚ αντέδρασε τα 11 πρώτα λεπτά όταν το παιχνίδι ήταν ισόπαλο 4-4. Στην συνέχεια ο Νηρέας είχε την πρωτοβουλία και βρέθηκε στο 24ο λεπτό να προηγείται με 12 – 6. Στο τέταρτο δεκάλεπτο η εικόνα δεν άλλαξε με την ΑΕΚ να γνωρίζει τελικά την ήττα με 13-8.

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 4-2, 6-2, 1-2.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (προπονητής Ανέστης Πεσματζόγλου): Λάζαρη, Σ. Κοβάτσεβιτς, Μπογκατσένκο 1, Μαυρωτά, Κουτσάφτη, Α. Κοβάτσεβιτς, Ρουσσάκη, Πάτερου 3, Κανελλοπούλου, Μπόβαλη 2, Αγγελίδη 1, Παναγιότι 1, Κάσσαρη 2, Νιαρχάκου 3, Κονταλέξη.

ΑΕΚ (προπονήτρια Κική Λιόση): Τσουρή, Δρένιου, Α. Λούδη 2, Ε. Λούδη, Πατερου, Μαστρόκαλου, Μπενέκου 3, Στρατιδάκη 2, Ζοφώλη 1, Μπαλωμενάκη, Παντελίδου, Γροζοπούλου, Λαβί, Πανάρετου, Τσόπελα.

Διαιτητές: Μικεδάκης – Στεφανάκης

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X