«Ο Βαράν αποχωρεί το καλοκαίρι από την Ρεάλ Μαδρίτης και βρίσκεται ήδη σε επαφές με την Γιουνάιτεντ»

«Ο Βαράν αποχωρεί το καλοκαίρι από την Ρεάλ Μαδρίτης και βρίσκεται ήδη σε επαφές με την Γιουνάιτεντ»
Photo Credits: INTIME

Σενάριο «βόμβα» για τον Ραφαέλ Βαράν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Ισπανοί υποστηρίζουν πως ο Ραφαέλ Βαράν τελειώνει το καλοκαίρι από τη Ρεάλ Μαδρίτης και ήδη βρίσκεται σε επαφές με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πάει για τη μεταγραφή-«βόμβα» με Ραφαέλ Βαράν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Αυτό, τουλάχιστον, μεταδίδει το ισπανικό τηλεοπτικό δίκτυο «El Chiringuito», αναφέροντας πως οι Κόκκινοι Διάβολοι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Γάλλο στόπερ της Ρεάλ Μαδρίτης ενόψει θερινού παζαριού.

Ο «καπνός» της υπόθεσης προκύπτει από την κατάσταση του συμβολαίου του στη Βασίλισσα. Ο Βαράν έχει συμβόλαιο για άλλον έναν χρόνο -ως το καλοκαίρι του 2022, δηλαδή- αλλά ο Φλορεντίνο Πέρεθ και η διοίκηση των Μερένγκες υποθέτουν από τη στάση του ότι δεν πρόκειται να ανανεώσει. Έτσι, το κλαμπ θα θελήσει να τον πουλήσει αυτό το καλοκαίρι, για να μην τον χάσει ως ελεύθερο με μηδενικό αντίτιμο το 2022.

Η χρηματιστηριακή αξία του 28χρονου σέντερ μπακ εκτιμάται περίπου στα 70 εκατ. ευρώ, αλλά αν η Γιουνάιτεντ τον πείσει στους προσωπικούς όρους να μετακομίσει στο «Ολντ Τράφορντ», θα ποντάρει σε πτώση των απαιτήσεων της Ρεάλ.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής με τη Γαλλία το 2018 ήταν απών από τις «μάχες» της Ρεάλ κόντρα στη Λίβερπουλ λόγω κορονοϊού, θα επιστρέψει, όμως, εγκαίρως για τα ημιτελικά του Champions League κόντρα στην Τσέλσι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X