Το VIDEO με την προφητική ατάκα Καραϊβάζ

«Ίσως είχαν προσπαθήσει ξανά να σκοτώσουν τον Καραϊβάζ»: Το κλειδί για τη σύλληψη των δραστών

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ήταν το 2018 όταν ο Γιώργος Καραϊβάζ έκανε το δικό του, πάντα έγκυρο ρεπορτάζ για τη δολοφονία της 33χρονης Κατερίνας Αναγνωστάκη, γνωστής και ως Κατερίνα Bella Mafia, η οποία είχε συνθέσει το όνομά της με πολλές υποθέσεις του υποκόσμου που απασχόλησαν τις Αρχές.

«Ήταν μια απασφαλισμένη χειροβομβίδα. Θεωρούνται ένας από τους πιο επικίνδυνος ανθρώπους της νύχτας. Έστελνε θανάσιμα μηνύματα σε ανθρώπους που λίγο καιρό μετά δολοφονήθηκαν. Έγραφε ‘τικ τακ, τικ τακ, ο χρόνος σου τελειώνει στο Facebook ως προειδοποίηση…’», είχε σχολιάσει ο Γιώργος Καραϊβάζ για την 33χρονη που βρέθηκε δολοφονημένη στο πάρκινγκ της πολυκατοικίας της στην Κηφισιά.

Τότε, ο δικηγόρος της οικογένειας της Αναγνωστάκη, Παναγιώτης Μπαλακτάρης, είχε επέμβει στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», θεωρώντας πως κάποια πράγματα δεν πρέπει να ακούγονται στον τηλεοπτικό αέρα, εκφράζοντας την ενόχλησή του στον Γιώργο Καραϊβάζ για το ρεπορτάζ του.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X