Θεσσαλονίκη: Επεισόδια με μολότοφ - Πληροφορίες για τραυματίες (VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Επεισόδια με μολότοφ - Πληροφορίες για τραυματίες (VIDEO)

Σοβαρά επεισόδια εκτυλίσσονται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, έξω από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο με πληροφορίες να κάνουν λόγο για δύο τραυματίες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε εξέλιξη είναι επεισόδια στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, που γίνεται έξω από την ΔΕΘ. Χρήση χημικών από την αστυνομία, πληροφορίες για δύο τραυματίες, έναν διαδηλωτή και έναν αστυνομικό.

Οπως αναφέρει το Εθνος, επεισόδια βρίσκονται σε εξέλιξη, στο περιθώριο του πανεκπαιδευτικού συλλαλητήριου στη Θεσσαλονίκη. Τα επεισόδια καταγράφονται έξω από τη ΔΕΘ, όπου έγιναν συγκρούσεις με την Αστυνομία έπειτα από «βροχή» μολότοφ.

Η Αστυνομία απάντησε με χρήση χημικών, ενώ υπάρχουν τουλάχιστον δύο τραυματισμοί, ο ένας εκ των οποίων διαδηλωτής και ο δεύτερος αστυνομικός κι έχουν σπεύσει ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ στο σημείο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι τραυματισμοί σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια σύλληψης του κουκουλοφόρου, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο με έγκαυμα στο πόδι, όταν έπεσε σε εστία φωτιάς που προκλήθηκε από ρίψη μολότοφ. Επίσης, υπάρχουν και δύο καμένα αυτοκίνητα.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν, όταν η πορεία, η οποία αποτελούνταν από περίπου 5.000 άτομα, έφτανε προς το τέλος της και λίγο πριν μπουν οι διαδηλωτές στο χώρο του πανεπιστημίου.

Ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε με πέτρες και μολότοφ σε αστυνομικούς, οι οποίοι βρίσκονταν στην οδό Εθνικής Αμύνης, στην περιοχή του Σιντριβανίου, στη βόρεια πύλη της ΔΕΘ. Οι αστυνομικοί απάντησαν με ρίψη χημικών και απώθησαν τους κουκουλοφόρους προς τους χώρους του ΑΠΘ.

Αυτήν τη στιγμή ομάδα κουκουλοφόρων βρίσκεται εντός του ΑΠΘ και πετάει πέτρες προς τους αστυνομικούς, στην οδό Εγνατία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X