Γκαντής: «Στην περίπτωση του Ολυμπιακού προβλέπεται υποβιβασμός στην Α2» (VIDEO)

Γκαντής: «Στην περίπτωση του Ολυμπιακού προβλέπεται υποβιβασμός στην Α2» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τι ανέφερε ο πρόεδρος της ΟΧΕ για την ποινή που περιμένει τη ομάδα του Πειραιά για την αποχώρηση από το πρωτάθλημα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Χάντμπολ, Κώστας Γκαντής, μίλησε στον «Κόσμο των Σπορ» της ΕΡΤ3 και αναφέρθηκε στην απόφαση του Ολυμπιακού να αποχωρήσει από το άθλημα.

Ο κανονισμός προβλέπει μεν υποβιβασμό στην Α2 αλλά ο κ. Γκαντής άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

«Οι θέσεις της ομοσπονδίας ήταν ξεκάθαρες. Οι θέσεις του Ολυμπιακού προκύπτουν από ζητήματα που αφορούν την υπόθεση των επεισοδίων πριν τρία χρόνια, όσο και την ανακήρυξη του πρωταθλητή πέρυσι.

Έχουμε πει οι όποιες παρενέργειες προκάλεσε η πανδημία δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στις ομάδες. Από όλες αυτές μόνο ένα σωματείο πήρε αυτή την απόφαση, οι υπόλοιπες προσαρμόστηκαν στα νέα δεδομένα, με τα όποια προβλήματα και τα πενιχρά τους οικονομικά προσπαθούν να κρατήσουν το άθλημα όρθιο.

Βάσει με τον κανονισμό αγώνων και του άρθρου 6 προβλέπεται ο υποβιβασμός στην Α2 κατηγορία και είναι στο χέρι του Δ.Σ η απόφαση να επιβάλλει και άλλη ποινή. Γνωρίζετε καλά ωστόσο πως στην περίοδο της πανδημίας η κανονικότητα είναι υπό αίρεση. Η συζήτηση με τον Ολυμπιακό αυτή την στιγμή είναι πως περιμένουμε να μας απαντήσει αν θέλει να συνεχίσει στο άθλημα. Και στην περίπτωση που μας δοθεί η δυνατότητα να λάβουμε τις αποφάσεις που μας επιτρέπει η νομοθετική ρύθμιση».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X