Στοίχημα: Ξέρει τι πρέπει να κάνει η Αρσεναλ

Στοίχημα: Ξέρει τι πρέπει να κάνει η Αρσεναλ

Τα προγνωστικά του Sentragoal

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Καμία έκπληξη δεν είχαμε τελικά στο Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς οι ομάδες που είχαν προβάδισμα από το πρώτο ματς, εύκολα-δύσκολα προστάτευσαν το υπέρ τους σκορ και πέρασαν στα ημιτελικά. Μένει να δούμε σήμερα αν το ίδιο θα συμβεί και στο Γιουρόπα, εκεί όπου μερικά φαβορί έχουν αρκετή δουλεία να κάνουν.

Ένα από αυτά είναι η Άρσεναλ, η οποία μετά το γκολ που δέχθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου αγώνα με τη Σλάβια χρειάζεται μόνο νίκη για να περάσει στα ημιτελικά.

Πρόταση στα αποτελέσματα ποδοσφαίρου : Η Σλάβια φέτος κάνει μια ονειρική σεζόν και μπροστά της ανοίγεται ο δρόμος για να παίξει στα ημιτελικά μιας Ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Το να περάσει κάποιος όμως την Άρσεναλ δεν είναι εύκολο πράγμα. Σε ότι κατάσταση και αν είναι οι Λονδρέζοι, σε ένα ματς που θέλουν απλά νίκη, είναι το φαβορί. Στο 1.85 το διπλό στη bwin.

Παίξτε νόμιμα κάνοντας την bwin εγγραφη

Σλάβια Πράγας: Δεν τη σταμάτησε η μισητή συμπολίτισσά της, Σπάρτα στο μεγαλύτερο ντέρμπι της Τσεχίας την Κυριακή, την οποία κέρδισε με 2-0 και με καλή εμφάνιση την Κυριακή και ανέβασε τη διαφορά της από τη 2η θέση στους 17 βαθμούς. Εμφανίστηκε με τρεις αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα με την Αρσεναλ και σκόραρε ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Εφτασε τα 38 παιχνίδια αήττητη στο πρωτάθλημα και σπάει κάθε ρεκόρ. Ξεκουράστηκαν οι Σίμα (εξτρέμ) και Ολαγίνκα (εξτρέμ) που δεν ήταν απολύτως έτοιμοι για να τα καταφέρουν στον επαναληπτικό κόντρα στην Αρσεναλ.

Αγωνιστικά Νέα: Ο Κουντέλα (Α, 8/0, 22/5) τιμωρήθηκε από την UEFA με 10 αγωνιστικές λόγω ρατσιστικής συμπεριφοράς στον Καμαρά της Ρέιντζερς στον επαναληπτικό της Γλασκώβης στις 18/3. Ως εκ τούτου, ο βασικός στόπερ τέθηκε νοκ άουτ και είναι άλλη μια σημαντική απουσία. Εκτός είναι και οι Χοβόρκα (Α, 2/0, 8/0), Ντέλι (Α, 1/0, 7/0) και αμφίβολοι οι Σίμα (Μ, 11/4, 18/11), Ολαγίνκα (Μ, 10/3, 20/6). Δεν υπολογίζονται οι Καχαράμπα (Α, 7/1, 5/0), Μπεράν (Μ, 8/0, 2/0,) Γιουσούφ (Ε, 3/1, 8/3), Βαν Μπούρεν (Μ, 4/0).

Άρσεναλ: Σοβαρεύτηκε επιτέλους και απέφυγε ένα ακόμα κάζο στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Για την ακρίβεια, έφυγε με το διπλό (0-3) από την έδρα της ουραγού Σέφιλντ Γιουνάιτεντ την Κυριακή, σε ένα ματς που επέβαλε την ανωτερότητά της σε όλη σχεδόν τη διάρκειά του. Καθοριστικό ρόλο έπαιξε ότι προηγήθηκε στο 33’ με εξαιρετική συνεργασία των ποδοσφαιριστών της κι έδιωξε την όποια πίεση υπήρχε. Από εκεί και πέρα, ήλεγξε πλήρως το ρυθμό και σφράγισε την επικράτησή της με 2 γκολ στο τελευταίο 20λεπτο (71’, 85’). Ετσι, επανήλθε στις νίκες μετά από 2 αγωνιστικές και διατηρεί ζωντανές τις λιγοστές ελπίδες της για ευρωπαϊκή έξοδο, αν και θα χρειαστεί διαδοχικές υπερβάσεις.

Αγωνιστικά Νέα: Σταθερά έξω είναι οι Νταβίντ Λουίζ (Α, 7/1, 19/1), Τίερνεϊ (Α, 8/1, 23/1), μικροτραυματισμό αντιμετώπισε ο Μαρτινέλι (Ε, 3/0, 8/1) αλλά είναι 100% καλά. Αντίθετα, λογίζονται αμφίβολοι οι Ομπαμεγιάνγκ (Ε, 6/3, 25/9, έχει ίωση) και Όντεγκααρντ (ΜΕ, 4/1, 9/1). Σμιθ Ρόου (ΜΕ, 8/1, 14/0) και Σάκα (ΜΕ, 6/1, 26/5) προπονήθηκαν κανονικά τις τελευταίες ημέρες και δίνονται ετοιμοπόλεμοι για την έξοδο στην Πράγα. Ξεπέρασε ενοχλήσεις και έπαιξε στο Σέφιλντ ο Τσέιμπερς (Α, 4/0, 4/0).

Για προγνωστικά στοιχήματος, στοιχηματικές, καζίνο, φρουτάκια και πολλά άλλα, πάντα στο sentragoal.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X