Σβάρνας: Ενδιαφέρον από Σπέτσια και άλλες τρεις ιταλικές ομάδες

Σβάρνας: Ενδιαφέρον από Σπέτσια και άλλες τρεις ιταλικές ομάδες
Photo Credits: INTIME

Ενδιαφέρον από την Ιταλία για τον Στράτο Σβάρνα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Σπέτσια κι άλλες τρεις ιταλικές ομάδες ενδιαφέρονται για τον Στράτο Σβάρνα της ΑΕΚ.

Η σεζόν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως και αποκαρδιωτική για την ΑΕΚ, ακόμα και αν καταφέρει στο τέλος να σώσει κάτι, είτε αυτό θα λέγεται εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου, είτε κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, που φαντάζει ως το πλέον δύσκολο.

Σαφώς αν πετύχει και τα δύο, θα έχει σώσει την παρτίδα και κλείσει τη σεζόν με απρόσμενα καλό τρόπο, όμως οι παθογένειες και τα λάθη δεν πρέπει να κρυφτούν κάτω από το χαλί. Ούτε επίσης το να μην αναγνωριστεί η προσπάθεια κάποιων για να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και να πετύχουν ακόμα και την ατομική βελτίωσή τους μέσα από μία κακή χρονιά για την ομάδα, όπως εν προκειμένω ισχύει με τον 23χρονο κεντρικό αμυντικό Στράτο Σβάρνα.

Μέσα από έναν κυκεώνα αγωνιστικών προβλημάτων, κατάφερε να γίνει βασικός και απαραίτητος για την όσο το δυνατόν πιο ομαλή αμυντική λειτουργία του συνόλου, να κερδίσει μια θέση στις κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας και τελευταία, να απασχολεί ομάδες του εξωτερικού και κυρίως από το ιταλικό πρωτάθλημα!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της SportDay, η Σπέτσια, ομάδα στην οποία αγωνίζεται ως δανεικός με οψιόν αγοράς από την ΑΕΚ ο Ντανιέλε Βέρντε, παρακολουθεί στενά την περίπτωση του Σβάρνα και δεν αποκλείεται να εμφανιστεί στο τέλος της σεζόν με πρόταση για την αγορά του.

Παράλληλα, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες «μανατζερικές» πηγές, ο 23χρονος στόπερ έχει επίσης κεντρίσει το ενδιαφέρον της Φιορεντίνα και επιπλέον δύο ομάδων, μία από την Serie A και μία από τη Serie B.

Προφανώς και ο εκπρόσωπος του Σβάρνα έχει τις επαφές για να ανοιχτεί δίαυλος επικοινωνίας με τη συγκεκριμένη αγορά για τον διεθνή στόπερ, ο οποίος φέτος διανύει την πιο γεμάτη σεζόν της καριέρας μου την ΑΕΚ αλλά και ως επαγγελματίας γενικότερα, μετρώντας ήδη 33 επίσημες συμμετοχές κι ενώ υπάρχουν τουλάχιστον 8 ματς ακόμα μπροστά, 7 για τα πλέι οφς και 1 για το Κύπελλο, στα οποία εφόσον είναι καλά, δεδομένα θα παίξει βασικός.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X