Λύκεια: Δεύτερο self test σήμερα για μαθητές και καθηγητές (VIDEO)

Λύκεια: Δεύτερο self test σήμερα για μαθητές και καθηγητές (VIDEO)

Στα λύκεια με τη βεβαίωση του δεύτερου self test προσέρχονται σήμερα μαθητές και καθηγητές

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οπως επισήμαινε χθες σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Παιδείας, το δεύτερο δωρεάν αυτοδιαγνωστικό τεστ (self test) όφειλαν να το παραλάβουν όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας από τα φαρμακεία, να το διενεργήσουν χθες ή σήμερα νωρίς το πρωί και να έχουν μαζί τους βεβαίωση αρνητικού τεστ, προκειμένου να προσέλθουν στα λύκεια.

Υπενθυμίζεται ότι κάθε μέλος της εκπαιδευτικής κοινότητας, εκπαιδευτικοί, μαθητές, διοικητικό και λοιπό προσωπικό των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων, καθώς επίσης και το Ειδικό Εκπαιδευτικό και Βοηθητικό Προσωπικό (ΕΕΠ και ΕΒΠ) των σχολείων Ειδικής Αγωγής είναι υποχρεωτικό να υποβάλλονται σε self test δύο φορές την εβδομάδα και να φέρουν μαζί τους στο λύκειο τη σχετική βεβαίωση (για τους εκπαιδευτικούς) ή κάρτα (για τους μαθητές) αρνητικού αποτελέσματος κάθε Δευτέρα και Πέμπτη.

Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί ότι είναι υποχρεωτικό το self test ακόμα και για όσους μαθητές και εκπαιδευτικούς έχουν εμβολιαστεί.

Στο υπουργείο Παιδείας εκφράζουν την ικανοποίησή τους για την επιστροφή των μαθητών του λυκείου στα θρανία την περασμένη Δευτέρα, η οποία χαρακτηρίστηκε από μεγάλη προσέλευση. Από τη διενέργεια των self test άλλωστε είχαν βρεθεί μόλις 613 κρούσματα σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X