Ρεάλ Μαδρίτης-Λίβερπουλ: Η «Βασίλισσα» δεν είναι προληπτική και μένει στον... Τιτανικό

Ρεάλ Μαδρίτης-Λίβερπουλ: Η «Βασίλισσα» δεν είναι προληπτική και μένει στον... Τιτανικό
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ρεάλ δεν πιστεύει στις προλήψεις και εγκαταστάθηκε στο ξενοδοχείο «Τιτανικός». Ελπίζει σε πρόκριση και όχι σε… εφιάλτη.

Από τότε που η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε το 13ο τρόπαιο στο Champions League όλα πήγαν στραβά στη διοργάνωση. Ο Ζιντάν και ο Κριστιάνο έφυγαν εκείνο το καλοκαίρι, ενώ τις δυο επόμενες σεζόν Αγιαξ και Μάντσεστερ Σίτι απέκλεισαν τη Βασίλισσα.

Ωστόσο, η Ρεάλ δεν είναι καθόλου προληπτική, αφού πέταξε για την Αγγλία και τον επαναληπτικό με την Λίβερπουλ Τρίτη και 13! Οι Μαδριλένοι δεν έμειναν εκεί, πάνε… κόντρα στις προλήψεις, γι αυτό και αποφάσισαν να μείνουν στο ξενοδοχείο «Τιτανικός» στο Λίβερπουλ, ακριβώς 109 χρόνια από τότε που σημειώθηκε η τραγωδία (1912). Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν θεωρεί ότι η επέτειος βύθισης του Τιτανικού είναι και κακός οιωνός, αντίθετα ελπίζει να επιστρέψει στις τέσσερις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X