Η Super Κική κατήγγειλε ότι την έδειραν 30 άτομα για τα οπαδικά -«Μπουνιές, κλωτσιές στα στομάχια, στο στόμα» (VIDEO)

Η Super Κική κατήγγειλε ότι την έδειραν 30 άτομα για τα οπαδικά -«Μπουνιές, κλωτσιές στα στομάχια, στο στόμα» (VIDEO)

Φάγαμε ξύλο από 30 αγόρια, εγώ και η φίλη μου η Φαίη», λέει η Super Kiki

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θύμα ξυλοδαρμού από 30 άτομα έπεσε η «Super Κική», κατά κόσμον Κική Λιτσάκη.

Μέσα από stories στο Instagram, η κωμικός κατήγγειλε ότι η ίδια και η φίλη της, Φαίη, δέχθηκαν επίθεση από 30 άτομα, τα οποία τις χτυπούσαν με κλωτσιές και μπουνιές. Οπως υποστήριξε, ο λόγος του ξυλοδαρμού ήταν οπαδικός.

«Φάγαμε ξύλο από 30 αγόρια, εγώ και η φίλη μου η Φαίη. Μπουνιές, κλωτσιές στα στομάχια, στο στόμα κ.λπ. Ο λόγος ήταν οπαδικός ξεκάθαρα. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με ομάδες, αλλά είχα πριν από 11 χρόνια. Είχα βγει πριν από χρόνια με την μπλούζα του Παναθηναϊκού και με γυρισμένη πλάτη στη συνέντευξη του Σταύρου Θεοδωράκη και όταν έγινε η σύνδεση με τη συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, όλοι κατάλαβαν ποια ήταν εκείνη η κοπέλα», δήλωσε η «Super Κική».

Βίντεο: Η καταγγελία της Σούπερ Κικής

«Η αλήθεια είναι ότι κάνω αυτά τα stories γιατί είμαι πάρα πολύ στενοχωρημένη και σοκαρισμένη. Περιμέναμε ότι υπάρχουν κάποιοι που χτυπάνε κοπέλες. Αλλά δεν περίμενα ότι υπάρχουν άνθρωποι με τόσο γερό στομάχι, που να τραβάνε βίντεο, να κοιτάνε και να μη βοηθάνε. Δεν γίνεται να βλέπεις στον δρόμο να βαράνε είτε άνθρωπο είτε ζώο και να μην βοηθάς. Είσαι το ίδιο με αυτόν που βαράει», πρόσθεσε η «Super Κική».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X