Η Μπράγκα θέλει τον Ολιβέιρα!

Η Μπράγκα θέλει τον Ολιβέιρα!
Photo Credits: INTIME

Ο Νέλσον Ολιβέιρα ενδιαφέρει την Μπράγκα με το συμβόλαιό του να λήγει στο τέλος της χρονιάς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νέλσον Ολιβέιρα παραμένει ανοιχτή υπόθεση για την ΑΕΚ, αλλά πλέον και η Μπράγκα μπαίνει στο παιχνίδι!

Η υπόθεση του Νέλσον Ολιβέιρα δείχνει να είναι σύνθετη με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι υπάρχουν πλέον νέα δεδομένα στο τραπέζι. Η ΑΕΚ έχει πρόθεση να ανεβάσει την προσφορά της προς τον Πορτογάλο επιθετικό για να τον δελεάσει να παραμείνει στα «κιτρινόμαυρα». Δηλαδή, να ανέβει πάνω από τις 700.000-800.000 ευρώ που του προσέφερε και δεν βρήκε… θετικό έδαφος από πλευράς του παίκτη. Στην ΑΕΚ εκτιμούν πολύ τον Πορτογάλο και θεωρούν ότι παρότι δεν έχει το «εύκολο γκολ», όπως ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, είναι πολύ σημαντικός για την ομάδα επιθετικά. Φέτος έχει σκοράρει 10 γκολ σε 34 παιχνίδια (1 ασίστ), ενώ μέτρησε πέρυσι 16 γκολ (συν 9 ασίστ) στα ίδια ματς.

Τα δεδομένα για Ολιβέιρα, Μπράγκα και ΑΕΚ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του enwsi.gr, ο 29χρονος επιθετικός δεν δελεάζεται τόσο, όσο θα ήθελε, με την προοπτική της ΑΕΚ και της παραμονής του στα ελληνικά γήπεδα. Και αυτό διότι πηγές από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι η Μπράγκα έχει έρθει σε επαφή με τον επιθετικό της ΑΕΚ για συνεργασία από το καλοκαίρι.

Η πορτογαλική ομάδα βρίσκεται στο -3 από τα προκριματικά του Champions League και με εξασφαλισμένη θέση στο Conference League (+19 από την 6η Γκιμαράες) και ψάχνει έναν δυνατό σέντερ φορ ενόψει της νέας σεζόν, καθώς τελειώνει η συμφωνία δανεισμού του Σλοβένου Αντράζ Σποράρ από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας (έχει ρήτρα – 2 γκολ σε 13 ματς) και ο Ρούι Φόντε έχει υποστεί ρήξη συνδέσμων από το περασμένο καλοκαίρι και δεν έχει επιστρέψει ακόμη (διαθέτει και δύο 21χρονους τον Ρουίζ με 10 γκολ και τον Βίτορ Ολιβέιρα με 2). Να θυμίσουμε ότι φουνταριστός για την Μπράγκα στα διπλά ματς με την ΑΕΚ φέτος στον όμιλο του Europa League ήταν ο Παουλίνιο που πήγε στην Σπόρτινγκ Λισσαβόνας τον Ιανουάριο με 16 εκατ.ευρώ.

Ο Ολιβέιρα θα ήθελε να επιστρέψει στην πατρίδα του και να ζήσει εκεί με την οικογένεια του, ενώ πρόσφατα έγινε πατέρας και του πρώτου παιδιού του. Οπότε η προοπτική της Μπράγκα είναι σημαντική στο μυαλό του, έχοντας παράλληλα και την πρόταση της ΑΕΚ στα χέρια του

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X