ΑΕΚ: Μεγάλο «διπλό» για την ομάδα πόλο-Νίκησε 7-6 τον ΟΥΚ Βόλου!

Εικόνες από το Εθνικός-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με 7-6 νίκησε η ΑΕΚ τον ΟΥΚ Βόλου στην πρωτεύουσα του νομού Μαγνησίας για την 12η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Ανδρών.

Οι «κιτρινόμαυροι» τα έδωσαν όλα και σημείωσαν ένα πολύ σημαντικό «διπλό», φτάνοντας στη 2η διαδοχική νίκη τους στο Πρωτάθλημα, αφιερώνοντας το τρίποντο στους φιλάθλους του Συλλόγου για τα 97α γενέθλια της ΑΕΚ.

Στο πρώτο οκτάλεπτο, οι δύο ομάδες έδωσαν μεγάλη έμφαση στην αμυντική τους λειτουργία. Ο Κωνσταντίνος Φλέγκας κάτω από τα δοκάρια πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, ενώ και η άμυνα του “Δικεφάλου” κινήθηκε σε υψηλά επίπεδα. Για περισσότερα από 6′ τα δύο τέρματα ήταν ανέπαφα, με τον Άρη Μαυρωτά να “σπάει” το ρόδι και να βάζει μπροστά στο σκορ την ομάδα του Κωνσταντίνου Δάνδολου.

Στη δεύτερη περίοδο, ο Παπάκος έδωσε “αέρα” 2 τερμάτων στην “Ένωση” (0-2), ενώ ο Vukcevic με ωραίο τελείωμα έκανε το 3-0. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για να παραμείνουν εντός του παιχνιδιού και κατάφεραν να με δύο γκολ μέχρι το ημίχρονο να φέρουν το οκτάλεπτο στα ίσια και στο συνολικό σκορ στο -1 (2-3).

Στο τρίτο οκτάλεπτο, το σερί του ΟΥΚ Βόλου έγινε 3-0, ισοφαρίζοντας έτσι σε 3-3. Οι “κιτρινόμαυροι” είχαν κολλήσει επιθετικά, όμως ο Κουρλιάφτης έδωσε τη… λύση βάζοντας εκ νέου μπροστά στο σκορ τον “Δικέφαλο” (3-4).

Ντέρμπι για γερά νεύρα ήταν και το τελευταίο οκτάλεπτο. Οι Βολιώτες ισοφάρισαν σε 4-4, 6:42 πριν το φινάλε. Παπάκος και Vukcevic έγειραν δις την πλάστιγγα υπέρ της ΑΕΚ, σημειώνοντας το 4-5 και 5-6 αντίστοιχα. Ο Βέκκος 1′ πριν το τέλος έδωσε τη… χαριστική βολή στους γηπεδούχους σκοράρωντας το 7-5, με την ομάδα του Βόλου απλώς να μειώνει σε 6-7 στην εκπνοή.

Επόμενος αγώνας για την ΑΕΚ, την Κυριακή (18/04, 12:00) όταν και υποδέχεται τον ΝΟ Χίου για την 13η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Πόλο Ανδρών.

ΟΥΚ Βόλου – ΑΕΚ 6-7
Τα οκτάλεπτα: 0-1, 2-2, 1-1, 3-3.
ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ (Μπλάνας): Γρηγοριάδης, Δανιήλ, Γκανάτσιος 3, Στεργίου Δ., Παπαβασιλείου, Μαρινάγης 1, Αλευρόπουλος, Βλιώρας, Στεργίου Γ. 1, Νικολέρης, Νικηφορίδης, Κουφιδάκης, Νάσιος, Πετρόπουλος, Μπόμπος 1.
ΑΕΚ (Δάνδολος): Φλέγκας, Σταμέλος, Κουτσιαλής, Vukcevic 2, Κουλιεράκης, Κουρλιάφτης 1, Γιαννουρής, Βλατάκης, Στελλάτος, Βέκκος 1, Μαυρωτάς 1, Κατσινούλας, Ζώρζος, Παπάκος 2.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X