Μάνατζερ Βέρντε: «Είναι χαρούμενος στη Σπέτσια -Σκληρές οι διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ»

Μάνατζερ Βέρντε: «Είναι χαρούμενος στη Σπέτσια -Σκληρές οι διαπραγματεύσεις με την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Χαρούμενος στη Σπέτσια ο Ντανιέλε Βέρντε

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντανιέλε Βέρντε τα πηγαίνει εξαιρετικά στη Σπέτσια και όπως φαίνεται θέλει να παραμείνει στην Ιταλία.

Ο δανεικός από την ΑΕΚ, Ιταλός εξτρέμ, με αποκορύφωμα την γκολάρα του κόντρα στη Λάτσιο δείχνει ένα αρκετά καλό δείγμα το διάστημα που αγωνίζεται στη Serie A με τη φανέλα στη Σπέτσια. Και όπως αναφέρει τώρα ο μάνατζέρ του, ελπίζει να παραμείνει η ομάδα του στην κατηγορία και στη συνέχεια να τον αποκτήσει μόνιμα.

Οι δηλώσεις του μάνατζερ του Βέρντε

Μιλώντας στο «calciomercato», ο Λουίτζι Λάουρο, μάνατζερ του Ιταλού επιθετικού ξεκαθάρισε σχετικά με τον Βέρντε: «Η Σπέτσια είναι κοντά στη παραμονή στη Serie A. Ο Ντανιέλε προσφέρει όσα μπορεί και είναι πολύ χαρούμενος. Ελπίζουμε τις επόμενες εβδομάδες να εξασφαλίσει τη παραμονή της στη κατηγορία και με τη βούλα.

Το γεγονός πως έπαιξε εκτός Ιταλίας τον βοήθησε πολύ να εξελιχθεί αγωνιστικά. Επαιξε στη La Liga και το ελληνικό πρωτάθλημα και απέκτησε εμπειρία. Ο προπονητής της Σπέτσια τον πίστεψε πολύ. Ηταν σημαντικό αυτό γιατί η ΑΕΚ ήταν δύσκολη στις διαπραγματεύσεις, βάζοντας αρκετές παραμέτρους στη συμφωνία. Η Σπέτσια, έχει την υποχρέωση να τον αποκτήσει σε περίπτωση που παραμείνει στη Serie A και προφανώς ο ίδιος είναι πολύ χαρούμενος. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει μέχρι το τέλος της χρονιάς για να γίνει και ολοκληρωτικά παίκτης της Σπέτσια».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X