ΑΕΚ: Μετά το Πάσχα ο τελευταίος αγώνας της Α' φάσης με τη Σαλαμίνα

Εικόνες από το ΑΕΚ-Ιωνικός Νέας Φιλαδέλφειας
Photo Credits: INTIME

Θυμηθείτε το νέο σύστημα του πρωταθλήματος της Handball Premier

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά το Πάσχα θα δώσει η ΑΕΚ το τελευταίο της παιχνίδι για την Α’ φάση του πρωταθλήματος.

Η «Ένωση» έβγαλε ήδη το μεγαλύτερο πρόγραμμα της Handball Premier και της έχει απομείνει μόνο ο αγώνας της 13ης αγωνιστικής με την Σαλαμίνα. Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια θα υποδεχτεί την Σαλαμίνα στις 8 Μαΐου όταν και θα ολοκληρωθεί η πρώτη φάση του πρωταθλήματος.

Να θυμίσουμε πως μετά το μεγάλο διάστημα της διακοπής η ΟΧΕ προχώρησε σε αλλαγή της αρχικής προκήρυξης μειώνοντας τους αγώνες έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα εντός των χρονικών πλαισίων που έχουν τεθεί. Έτσι στην β’ φάση θα συμμετάσχουν σε μίνι πρωτάθλημα οι τρεις πρώτες ομάδες από τους δύο ομίλους και οι δύο πρώτοι της βαθμολογίας θα παίξουν στους τελικούς με τον τίτλο να κρίνεται στις τρεις νίκες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομοσπονδίας σχετικά με το νέο σύστημα αναφέρει χαρακτηριστικά: -Στην Handball Premier θα ολοκληρωθεί όπως προβλέπεται η Α’ φάση με την διεξαγωγή του β’ γύρου(7 αγωνιστικές) στους δύο ομίλους.

-Στην Β’ φάση θα συνεχίσουν μόνο οι 3 πρώτες ομάδες (και όχι 4, όπως ήταν αρχικά) από κάθε όμιλο. Μετά το μίνι πρωτάθλημα (6 αγωνιστικές) και οι δύο πρώτοι της βαθμολογίας, θα παίξουν στον τελικό (στις 3 νίκες). Οι ομάδες θα μεταφέρουν μόνο τους βαθμούς που κέρδισαν με τις ομάδες του ομίλου τους και δεν θα ξαναπαίξουν μεταξύ τους. -Το Κύπελλο θα διεξαχθεί σε δύο φάσεις και Final Four. Τόσο στην Α’ (6 ματς), όσο και στην Β΄ φάση (4 ματς) οι αγώνες θα διεξαχθούν ανά ομίλους έως ότου να προκύψουν δύο ομάδες από κάθε γκρουπ που θα προκριθούν στο Final Four.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X