Διαψεύδει η ΑΕΚ τα περί πρότασης για Ολσον

Διαψεύδει η ΑΕΚ τα περί πρότασης για Ολσον
Photo Credits: INTIME

«Πρόκειται περί αστειότητας που ξεπερνάει ακόμη και τα όρια του γελοίου», ήταν το σχόλιο της ΑΕΚ σε δημοσίευμα για τον Σίμον Όλσον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λίγο νωρίτερα κυκλοφόρησε ένα δημοσίευμα σε… ερυθρόλευκη ιστοσελίδα και η αντίδραση της ΑΕΚ ήταν άμεση.

Στον Ολυμπιακό συνεχίζουν καθημερινά να ασχολούνται με την ΑΕΚ και αυτό συνέβη και σήμερα, καθώς δημοσίευμα εμπλέκει τον μέσο της Έλφσμποργκ Σίμον Όλσον με την Ενωση.

Ιστοσελίδα που εκφράζει τις θέσεις του Ολυμπιακού ανακάλυψε πως η ΑΕΚ είχε κάνει πρόταση για τον συγκεκριμένο παίκτη τον Γενάρη με την οποία μάλιστα «γελούσαν οι Σουηδοί», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Κι αυτό γιατί πάντα σύμφωνα… με την έγκυρη ιστοσελίδα, αυτή η πρόταση ήταν της τάξης των 200.000, επειδή το συμβόλαιο του παίκτη λήγει τον Δεκέμβρη και η ΑΕΚ πληροφορούσε τους Σουηδούς πως θα τον έπαιρνε ως ελεύθερο.

Από την ΑΕΚ σχολίασαν με χαρακτηριστικό τρόπο την εν λόγω «είδηση»: «Πρόκειται περί αστειότητας που ξεπερνάει ακόμη και τα όρια του γελοίου. Με τον εν λόγω ποδοσφαιριστή ούτε καν έχουμε ασχοληθεί, ούτε καν μας έχει προταθεί ποτέ, αλλά ούτε και καν τον γνωρίζουμε».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X