ΑΕΚ: Με Λέμος κόντρα στη Γκορένιε

Εικόνες από το Ιωνικός Ν.Φ-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Βραζιλιάνος αναμένεται να ενισχύσει κανονικά την ΑΕΚ στον πρώτο ημιτελικό με τους Σλοβένους

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον προπονητή της ΑΕΚ, Δημήτρη Δημητρούλια σε ότι αφορά την συμμετοχή του Πάτρικ Λέμος στον αγώνα του Σαββάτου με την Γκορένιε για τον πρώτο ημιτελικό του EHF Cup.

Ο Βραζιλιάνος που είχε δεχτεί ένα δυνατό χτύπημα στη μύτη στο ματς με τον Δούκα, έχει υποστεί ράγισμα με αποτέλεσμα ο προπονητής να μην τον χρησιμοποιήσει στα δύο επόμενα ματς πρωταθλήματος με Διομήδη και Ιωνικό. Η κατάσταση του βέβαια είναι κάθε μέρα καλύτερη και το πιθανότερο είναι πως θα αγωνιστεί κανονικά τοποθετώντας κάποιο ειδικό προστατευτικό στη μύτη για να αποφύγει τυχόν νέο χτύπημα που θα μπορούσε να επιβαρύνει την κατάσταση του. Η παρουσία του πάντως είναι πολύ σημαντική για την ομάδα καθώς είναι ένα βασικό στέλεχος και ενδεχόμενη απουσία θα αποτελούσε πλήγμα σε συνδυασμό και με την απουσία του Νάτσο Χιμένεθ. Σε ότι αφορά την περίπτωση του Τάσου Παπαδιονυσίου ακολουθεί πιο χαλαρό πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων που τον ταλαιπωρούν στη μέση ωστόσο όλα δείχνουν και αυτός με την σειρά του θα βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι και θα εξαρτηθεί η συμμετοχή του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X