Σκάνδαλο με Ιμπραΐμοβιτς: Πιθανή η τιμωρία του και μηδενισμός της Σουηδίας!

Σκάνδαλο με Ιμπραΐμοβιτς: Πιθανή η τιμωρία του και μηδενισμός της Σουηδίας!
Photo Credits: INTIME

Η σουηδική Aftonbladet αποκαλύπτει πως ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς παραβίασε τον κώδικα ηθικής της FIFA

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς παραβίασε τον κώδικα ηθικής της FIFA που απαγορεύει σε οποιοδήποτε παίκτη να έχει οικονομικές συναλλαγές με στοιχηματικές εταιρίες και κινδυνεύει με βαριά καμπάνα!

Είναι αυτό που λέμε έβγαλαν τα μάτια μόνοι τους. Οι Σουηδοί σκάλισαν την ιστορία και αποκάλυψαν πως με την επιστροφή του στην Εθνική ομάδα της χώρας τους ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς παραβίασε τον κώδικα ηθικής της FIFA, κάτι που δημιουργεί τον κίνδυνο βαριάς καμπάνας και στον ίδιο, αλλά πιθανώς και στην Εθνική Σουηδίας.

Το θέμα το έφερε στην δημοσιότητα η σουηδική εφημερίδα Aftonbladet, η οποία βρήκε πως ο Σουηδός σταρ έχει μερίδιο μετοχών στην εταιρία στοιχηματισμού Bethard, κάτι που απαγορεύεται ρητά από τους κανονισμούς της FIFA και της UEFA, που δεν επιτρέπουν σε οποιοδήποτε παίκτη αγωνίζεται σε αγώνα διοργανώσεων τους να έχει οικονομικές συναλλαγές με στοιχηματικές εταιρίες!

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X