ΑΕΚ: Θεραπεία Βασιλαντωνόπουλος, Λόπες και Αλμπάνης - Μπήκε ο Μαχαίρας

ΑΕΚ: Θεραπεία Βασιλαντωνόπουλος, Λόπες και Αλμπάνης - Μπήκε ο Μαχαίρας
Photo Credits: INTIME

Οι Έλντερ Λόπες, Χρήστος Αλμπάνης και Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος έκαναν προληπτικά θεραπεία και αύριο θα προπονηθούν κανονικά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά το χθεσινό ρεπό οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν στα Σπάτα και ξεκίνησαν προετοιμασία για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης για την 4η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Για ακόμα μια φορά ο Μανόλο Χιμένεθ είχε πολλές απουσίες στη σημερινή προπόνηση, καθώς εκτός ήταν οι Έλντερ Λόπες, Χρήστος Αλμπάνης και Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος που ακολούθησαν θεραπεία. Ωστόο, αύριο θα μπουν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και θα είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι της Κυριακής.

Εκτός ήταν και οι Όλεγκ Νταντσένκο, Νασίμ Χνιντ, Ζίγκα Λάτσι, Μιχάλης Μπακάκης, Βένταντ Ραντόνια, Ευθύμης Χριστόπουλος που συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα εκγύμνασης.

Ωστόσο, το ευχάριστο της σημερινής προπόνησης ήταν ότι ο Θεοδόσης Μαχαίρας προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του τεχνικού της ΑΕΚ.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11.00.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X