Στοίχημα: Το πιστεύουν οι Γερμανοί, αλλά…

Στοίχημα: Το πιστεύουν οι Γερμανοί, αλλά…

Η πρόταση του Sentragoal

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια εβδομάδα πέρασε από την πρώτη μάχη της Σίτι με τη Ντόρτμουντ στην Αγγλία για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και όλη η Ευρώπη περιμένει να δει αν ακόμα μια χρονιά οι «πολίτες» θα αποχαιρετήσουν τη διοργάνωση με άδεια χέρια.

Οι Γερμανοί είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα και το έργο της πολυδιαφημισμένης ομάδας του Γκουαρντιόλα μόνο εύκολο δε θα είναι στη Βεστφαλία.

Παίξε σλοτς, ρουλέτα και μπλάκτζακ στο stoiximan casino

Ντόρτμουντ: Όλοι την είχαν ξεγραμμένη κι όμως έβγαλε την ψυχή της Μάντσεστερ Σίτι στο πρώτο παιχνίδι. Κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ρόις στο 84ο λεπτό ωστόσο δεν κατόρθωσε να φύγει με την ισοπαλία αφού δέχθηκε το γκολ στο φινάλε. Αυτό το 2-1 πάντως αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα και διατηρεί την Ντόρτμουντ στο κυνήγι της πρόκρισης.

Αγωνιστικά Νέα: Ερωτηματικά αποτελούν οι Ρόις (ΜΕ, 9/1, 26/4 και 7 ασίστ) και Χούμελς (Α, 8/0, 28/4), που αποχώρησαν με τραυματισμούς από το ματς του Σαββάτου με τη Στουτγκάρδη (3-2 με γκολ του Κνάουφ στο 91’). Οι πιθανότητες, πάντως, είναι υπέρ τους. Χάνει κι’ άλλο ματς ο Σάντσο (ΜΕ, 21/6 και 11 ασίστ). Νοκ-άουτ για το υπόλοιπο της σεζόν ο Μουκοκό (Ε, 1/0, 14/3). Πάντα εκτός παραμένουν οι Βίτσελ (ΑΜ, 5/1, 15/0), Σμέλτσερ (Α, 7/1), Ζαγκαντού (Α, 2/0, 9/0).

Μάν. Σίτι: Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η προτεραιότητα του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν πέφτει στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά σε όλες τις υπόλοιπες διοργανώσεις στις οποίες κυνηγά τίτλο. Αυτό φάνηκε απέναντι στην Λιντς όπου ο Πεπ Γκουαρδιόλα αποφάσισε να ξεκουράσει σημαντικούς ποδοσφαιριστές και φυσικά το πλήρωσε με ήττα, η οποία πάντως δεν θέτει σε κίνδυνο την κατάκτηση του τίτλου.

Αγωνιστικά Νέα: Προέκυψαν νέα προβλήματα τραυματισμών για τους Αγουέρο (Ε, 5/2, 9/1), Λαπόρτ (Α, 4/0, 13/0), που δεν αγωνίστηκαν απέναντι στη Λιντς. Ο πρώτος μένει εκτός, ο δεύτερος τελικά προλαβαίνει. Δεν έπαιξαν λεπτό στο ματς PL και ερίζουν για τη συμμετοχή τους στην 11άδα οι βασικότατοι και υπολογίσιμοι Μαχρέζ, Ρόδρι, Ντε Μπρούινε, Ντίας, Γουόκερ. Ακολουθεί σπουδαίος ημιτελικός FA Cup με την Τσέλσι στο «Γουέμπλεϊ», αλλά σε αυτά τα ματς ο Γκουαρδιόλα δύσκολα θα προβεί σε μεγάλο rotation.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Ντόρτμουντ είναι αναγκασμένη να ψάξει ένα γκολ και μετά να αμυνθεί, κάτι που δεν είναι στο DNA της. Η Σίτι αν βρει πρώτη αυτή γκολ θα κάνει το έργο της πιο απλό, έχοντας χώρους για κόντρα. Δε βλέπουμε έκπληξη, θα πάμε με το συνδυασμό του Χ2 με το over 2.5 στο 1.91 της stoiximan.

Για προγνωστικά στοιχήματος, στοιχηματικές, livescore και πολλά άλλα, πάντα στο sentragoal.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X