Στοιχηματικές επιλογές για Champions League!

Στοιχηματικές επιλογές για Champions League!

Το Stoiximaview ασχολείται και προτείνει τους αγώνες Ρεάλ-Λίβερπουλ, Ντόρτμουντ-Σίτι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βραδιά Champions League απόψε με δύο σημαντικούς και μεγάλους αγώνες! Η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Ρεάλ Μαδρίτης και η Ντόρτμουντ τη Μάντσεστερ Σίτι για τα προημιτελικά της διοργάνωσης!

Λίβερπουλ-Ρεάλ (22:00): Ξεκάθαρο προβάδισμα πήρε η Ρεάλ από το πρώτο ματς στη Μαδρίτη. Η ομάδα του Ζιντάν ήταν πολύ καλύτερη από τη Λίβερπουλ, επικράτησε με 3-1 και πηγαίνει στο Άνφιλντ για να υπερασπιστεί ένα σημαντικό σκορ. Σε μια περίοδο μάλιστα που είναι σε καλή κατάσταση γενικώς.

Η Ρεάλ επικράτησε και στο ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με 2-1, φορτσάροντας και εκεί στο πρώτο ημίχρονο. Και στα δύο σερί μεγάλα ματς οι Μαδριλένοι προηγήθηκαν με 2-0 στο ημίχρονο. Βάζοντας τις βάσεις της νίκης τους. Στο Άνφιλντ τα πράγματα σίγουρα θα είναι διαφορετικά. Η Λίβερπουλ γνωρίζει πως μια ανατροπή θα την φέρει στα ημιτελικά απέναντι στην Τσέλσι. Κι εκεί όλα θα είναι ανοιχτά πια για τον τελικό.

Λίβερπουλ-Ρεάλ (22:00): Η Ρεάλ θα ταξιδέψει και πάλι χωρίς τον Σέρχιο Ράμος, ο οποίος κόλλησε κορωνοϊό όπως έγινε γνωστό χθες, ενώ εκτός είναι και ο Βαράν για τον ίδιο λόγο. Είναι δύσκολο χωρίς το βασικό κεντρικό δίδυμο στην άμυνα, αλλά όσοι έπαιξαν με την Μπαρτσελόνα πήγαν εξαιρετικά. Κυρίως πάνω στο μαρκάρισμα του Λιονέλ Μέσι, ο οποίος έκανε άσχημη εμφάνιση στη Μαδρίτη.

Βλέποντας τις αποδόσεις στο στοίχημα είναι αλήθεια πως το διπλό της Ρεάλ σε αποδόσεις άνω του 3.00 έχει πολύ μεγάλη αξία. Στο 3.44 το βρίσκουμε και σίγουρα θα είναι μία από τις επιλογές μας. Βασική επιλογή, όμως, θα είναι άλλη και θα αφορά τα γκολ. Θα πάμε στοίχημα με over 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο στο 2.17, επιλογή που έχει μεν ρίσκο, αλλά αξίζει για την απόδοσή της.

Ντόρτμουντ-Μάντσεστερ Σίτι

Ντόρτμουντ-Μάντσεστερ Σίτι (22:00): Το γκολ του Φόντεν στο 90’ έκρινε το 2-1 υπέρ της Σίτι στο παιχνίδι του Μάντσεστερ. Σκορ που αφήνει τα πάντα ανοικτά, εκτός αν μπει η ομάδα του Γκουαρντιόλα και κάνει επίδειξη δύναμης. Προφανώς και για τα προγνωστικά στοιχήματος τα γκολ στη συγκεκριμένη αναμέτρηση δίνονται χαμηλά. Κάτι έχουμε βρει, όμως, για το στοίχημα. Πάμε να δούμε μερικά στοιχεία.

Η Ντόρτμουντ παίζει τα ρέστα της στο δεύτερο παιχνίδι. Ήταν ανταγωνιστική στο πρώτο ματς, στο «Etihad», ισοφάρισε με το τέρμα του Ρόις στο 84’, από την καταπληκτική κάθετη του Χάαλαντ, αλλά δέχτηκε το δεύτερο τέρμα στο 90’. Το 2-1 προφανώς και τη διατηρεί στο κόλπο της πρόκρισης, απλά είναι δεδομένο και το καταλαβαίνετε πως θα πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι απέναντι σε μία «μηχανή». Στο πρωτάθλημα έκανε σημαντική νίκη με 3-2 επί της Στουτγκάρδης και όσο ζει ελπίζει για την 4άδα, αν και έχει απόσταση 7 βαθμών από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Εκτός είναι ο Βίτσελ και ο Ζαγκαντού, όπως και ο Σμέλτζερ. Επίσης, ο Σάντσο έχει να αγωνιστεί από τις 2 Μαρτίου.

Η Μάντσεστερ Σίτι προέρχεται από την εντός έδρας ήττα-σοκ με 2-1 από τη Λιντς. Όχι ότι άλλαξε κάτι, άλλωστε το πρωτάθλημα δεν το χάνει. Ήταν έτσι και αλλιώς ένα τεράστιο αποτέλεσμα για την ομάδα του Μπιέλσα, απλά έγινε ακόμη μεγαλύτερο από τη στιγμή που σε όλο το δεύτερο ημίχρονο έπαιζε με παίκτη λιγότερο και όμως κέρδισε. Τώρα, η ομάδα του Γκουαρντιόλα στρέφει την προσοχή της στο πώς θα πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League. Έχει το υπέρ της 2-1, αλλά καλείται να ολοκληρώσει τη δουλειά και να είναι προετοιμασμένη για ένα δύσκολο παιχνίδι. Εκτός αν καταφέρει να το φέρει στα μέτρα της. Ακολουθεί ο ημιτελικός του FA Cup με την Τσέλσι, αλλά όλα τα λεφτά παίζονται στη Γερμανία. Επιστρέφει ο Λαπόρτ, εκτός έμεινε ο Αγκουέρο.

Ντόρτμουντ-Μάντσεστερ Σίτι (22:00): Ψαρωτικός ο τίτλος, μην… ασχολείστε. Εννοείται πως θέλουμε γκολ να απολαύσουμε θέαμα. Απλώς στη βασική μας επιλογή θα πάμε με τα κόρνερ. Θεωρούμε πως θα έχουμε αρκετά. Πάμε στοίχημα με το Over 8,5 κόρνερ στον αγώνα. Εμείς το βρήκαμε στο 2,05, αλλά η απόδοση έχει σημειώσει σημαντική πτώση που φτάνει μέχρι και το 1,75! Από εκεί και πέρα, επειδή περιμένουμε να έχει και γκολ, το combo Over 0,5 γκολ αγώνα και Over 2,5 γκολ αγώνα στο 1,75, είναι τίμιο και αρκετά δυνατό.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X