Survivor 4-Spoiler: Αποχώρηση-έκπληξη απόψε (VIDEO)

Survivor 4-Spoiler: Αποχώρηση-έκπληξη απόψε (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την ολοκλήρωση των υποψηφιοτήτων στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor, ο καθένας μπορεί να κάνει τις εκτιμήσεις του για το ποιος έχει τις περισσότερες πιθανότητες να φύγει και στη θεωρία όλοι θα συμφωνούσαμε πως ο Παύλος Γαλακτερός είναι φαβορί προς αποχώρηση.

Ο Τριαντάφυλλος έχει βγει 6 φορές υποψήφιος και δεν έχει φύγει, η Ελευθερία Ελευθερίου έχει μεγάλο έρεισμα, ενώ μπορεί να μείνει επειδή αποτελεί στήριγμα σε Τριαντάφυλλο και Παππά και το κοινό των 2 θα την στήριζε, ενώ ο Κώστας Παπαδόπουλος έχει δημιουργήσει fanbase όντας από την πρώτη μέρα στο ριάλιτι και έχει πολύ πιο έντονη παρουσία σε σχέση με τον Παύλο.

Κι όμως, όλες οι πληροφορίες, τα λεγόμενα spoilers που έχουν διαρρεύσει, αλλά και εκτιμήσεις, φέρνουν την Ελευθερία Ελευθερίου ένα βήμα από την αποχώρηση, κάτι που σίγουρα αφαιρεί δύναμη από Παππά-Τριαντάφυλλο στις ψηφοφορίες, αλλά δυναμώνει την Κόκκινη Ομάδα, αφού η Ελευθερία έχει γίνει πιο αδύναμη στα αγωνίσματα κι από τον Τριαντάφυλλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X