Champions League σημαίνει στοίχημα

Champions League σημαίνει στοίχημα

Οι προτάσεις του Stoiximaview για τους δύο αγώνες του Champions League...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αγώνες Champions League έχει η αποψινή βραδιά και όπως καταλαβαίνει κανείς το ενδιαφέρον όλων στρέφεται εκεί. Έτσι και το στοιχηματικό ενδιαφέρον πηγαίνει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και το Stoiximaview προτείνει…

Παρί Σεν Ζερμέν-Μπάγερν (22:00): Ένα 90λεπτο έχει μπροστά της η Παρί Σεν Ζερμέν για να ολοκληρώσει την… ρεβάνς απέναντι στην Μπάγερν. Ρεβάνς για τον χαμένο τελικό του περασμένου Αυγούστου. Το 3-2 υπέρ της Παρί στο Μόναχο ναι μεν της δίνει το προβάδισμα, πλην όμως εδώ μιλάμε για την Μπάγερν. Και κάθε πρόβλεψη όταν υπάρχουν οι Βαυαροί είναι παρακινδυνεύμενη.

Στο πρώτο ματς η στήλη είχε προτείνει τη νίκη της Παρί. Στηριχτήκαμε περισσότερο στην τεράστια απουσία του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, στη λογική πως η Μπάγερν δεν θα είναι αποτελεσματική. Και πράγματι. Η ομάδα του Φλικ έκανε περίπου στις 30 τελικές και σκόραρε στις 2 απ’ αυτές. Ηττήθηκε με 3-2 σε ένα ματς που ταίριαζε… γάντι στην Παρί. Όταν οι Γάλλοι βρίσκουν χώρο, μπορούν να σε σκοτώσουν.

Παρί Σεν Ζερμέν-Μπάγερν (22:00): Το έκανε με μεγάλη επιτυχία και στη Βαρκελώνη, που έβαλε τέσσερα γκολ και κλείδωσε την πρόκριση από το πρώτο ματς. Όταν δίνεις χώρους στην Παρί, με Εμπαπέ, Νεϊμάρ και Ντι Μαρία, θα σε διαλύσει. Η Μπάγερν πηγαίνει στο Παρίσι θέλοντας να πάρει μια καθαρή νίκη με δύο γκολ διαφορά. Και έχοντας αρκετά θέματα στο εσωτερικό της, αφού η θέση του Φλικ αμφισβητείται πιο έντονα από ποτέ.

Θα πάω σε ένα στοίχημα με γκολ αυτή τη φορά και όχι σε αποτέλεσμα. Πέντε μπήκαν στο πρώτο ματς, τέσσερα θα αναζητήσουμε εμείς στο Παρίσι. Θα πάμε στοίχημα με goal/goal και over 3,5 γκολ σε συνολική απόδοση 2.02 στο bet builder. Και με ένα fun bet στο over 4,5 σε απόδοση 3.11. Αξίζει το ρίσκο.

Τσέλσι-Πόρτο: Τα ρέστα της! Τα βλέπει!

Τσέλσι-Πόρτο (22.00): Επαναληπτικός του 0-2 της Τσέλσι και πάλι στη Σεβίλλη. Στο «Σάντσεθ Πιθχουάν» οι μπλε πήραν τεράστιο προβάδισμα και τώρα θέλουν να σφραγίσουν το εισιτήριο κόντρα στην Πόρτο, που παίζει… ρέστα.

Τσέλσι-Πόρτο (22.00): Το πρώτο γκολ του Μάουντ στη διοργάνωση και ακόμη ένα από τον Τσίλγουελ κάνουν το νέο ταξίδι στην Ανδαλουσία πιο άνετο. Το Σάββατο η Τσέλσι σάρωσε την Πάλας (1-4) και τώρα έχει στο μυαλό της και τον ημιτελικό με τη Σίτι στο FA Cup που ακολουθεί. Έτσι, ο Τούχελ, που έχει δει την ομάδα του να κρατάει απαραβίαστη την εστία της σε τρία σερί ματς στο Champions League, ενδέχεται να ανοίξει κάπως το ροτέισον.

Τσέλσι-Πόρτο (22.00): Η Πόρτο δηλώνει έτοιμη για θαύμα. Το Σάββατο καθάρισε 2-0 στην έδρα της Τοντέλα και με τη γκέλα της Σπόρτινγκ (-6) σκέφτεται κρυφοκοιτάει και πάλι το πρωτάθλημα στην Πορτογαλία. Ο Κονσεϊσάο είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στη διάθεσή του σε αντίθεση με το πρώτο ματς του κομβικούς, Ταρέμι και Σέρτζιο Ολιβέιρα, που εξέτισαν τις ποινές τους.

Τσέλσι-Πόρτο (22.00): Αντικειμενικά η Τσέλσι κρατάει το εισιτήριο με το ένα χέρι. Η Πόρτο από τη φύση της είναι μια ομάδα που δεν τα παρατάει και έχοντας πάρει την… κρυάδα από το πρώτο ματς δεν έχει τίποτα να χάσει. Πάμε στοίχημα με το G/G που προσφέρεται σε συμπαθητικότατες αποδόσεις 1.80.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X