ΑΕΚ: Ανασύνταξη και συσπείρωση εν όψει Προμηθέα

ΑΕΚ: Ανασύνταξη και συσπείρωση εν όψει Προμηθέα
Photo Credits: INTIME

Στην ΑΕΚ κάνουν προσπάθειες αντιστροφής του κλίματος για να εμφανιστεί η ομάδα διαφορετική στην συνέχεια

Στην ΑΕΚ τις τελευταίες ημέρες έχουν επιδοθεί σε ψυχολογική στήριξη και ανάταση του ηθικού των κιτρινόμαυρων εν όψει της δύσκολη συνέχειας, αρχής γενομένης από το παιχνίδι στην Πάτρα.

Τα αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων αλλά και η απόλυση του Ηλία Παπαθεοδώρου το Σάββατο το βράδυ, βάρυναν πολύ το κλίμα στα αποδυτήρια της ΑΕΚ. Ο Βαγγέλης Αγγέλου θα αναλάβει την ομάδα απο την Πέμπτη αλλά η Ένωση έχει ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Προμηθέα που ουσιαστικά θα παίξει την τελευταία ζαριά της για την 3η θέση.

Η προπόνηση της Δευτέρας όπως ήταν λογικό έγινε σε περίεργη ατμόσφαιρα αφού έλειπε ο άνθρωπος που προπονούσε τους παίκτες τους τελευταίους 22 μήνες. Για αυτό τον λόγο ο τζένεραλ μάνατζερ της ΑΕΚ,  Γιώργος Χήνας, μίλησε στους παίκτες ζητώντας του ενότητα και συσπείρωση για να ξεπεράσουν την δύσκολη αυτή περίοδο. Τους μετέφερε ότι όλοι στην ομάδα πιστεύουν στις δυνατότητες τους και προσπάθησε να τους ανεβάσει το ηθικό.

Είναι γεγονός και φάνηκε και στα τελευταία παιχνίδια ότι οι παίκτες της ΑΕΚ ήταν ευάλωτοι ψυχολογικά και αυτό φαινόταν κατά την διάρκεια των αγώνων που είχαν μεγάλες αποκλίσεις στην απόδοση τους. Ευχή όλων είναι να αλλάξει το κλίμα στην ομάδα και το σοκ που ήθελε να πετύχει ο Μάκης Αγγελόπουλος να φανεί στους επόμενους αγώνες.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X