ΑΕΚ: Κοντά σε συμφωνία με προπονητή!

ΑΕΚ: Κοντά σε συμφωνία με προπονητή!
Photo Credits: INTIME

Εχουν υπάρξει αποφασιστικά βήματα για το κλείσιμο του deal ανάμεσα στην ΑΕΚ και στον νέο προπονητή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η AEK φαίνεται πως έχει ήδη βρει τον εκλεκτό της που θα αναλάβει την ανοικοδόμηση της ομάδας από το καλοκαίρι και βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικές συζητήσεις.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει αναλάβει προσωπικά τη συγκεκριμένη υπόθεση κι όπως αναφέρει η «Ώρα των σπορ», πλέον έχουν υπάρξει αποφασιστικά βήματα για το κλείσιμο του deal.

Μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει αυτή τη στιγμή προφορική συμφωνία σε βασικούς τομείς, που τους φέρνουν πιο κοντά, πλην όμως απομένουν ακόμα κάποια σημαντικά βήματα για να… κλειδώσει.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης προσφέρει κλειστό συμβόλαιο με «καθαρές» ετήσιες αποδοχές της τάξεως του 1 εκατ. ευρώ, συν μεγάλα μπόνους επίτευξης στόχων.

Ο προπονητής, που διαθέτει πείρα και παραστάσεις πρωταθλητισμού, έχει ενημερωθεί πλήρως για το πρότζεκτ της ομάδας και οι «κιτρινόμαυροι» αισιοδοξούν πως παρά τον ανταγωνισμό από ομάδες του εξωτερικού θα καταφέρουν να αποσπάσουν το «ναι» και την υπογραφή του.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X