Νικολαΐδης στο enwsi.gr: «Να συνεχίσει η ΑΕΚ να μεγαλουργεί σε όλα τα επίπεδα»

Νικολαϊδης: «Να βελτιώσουμε τα λάθη μας με Δούκα»
Photo Credits: INTIME

Ο αρχηγός της ομάδας χάντμπολ Παναγιώτης Νικολαΐδης έστειλε τις ευχές του για τα γενέθλια της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναγιώτης Νικολαΐδης έστειλε τις ευχές του για τα γενέθλια της ΑΕΚ.

Πέρασαν κιόλας 97 χρόνια από την ημέρα που γεννήθηκε η μεγαλύτερη ιδέα που έμελλε να σημαδέψει τη ζωή εκατομμυρίων φιλάθλων. Η ΑΕΚ μια ομάδα προσφύγων, γαλούχησε πολλές γενιές και συνεχίζει, διατηρώντας το ισχυρό DNA, να μεταλαμπαδεύει τις ιδέες και τα ιδανικά της. Εκτός από το ποδόσφαιρο που μοιραία τραβάει πάνω του τα περισσότερα βλέμματα, η ΑΕΚ διαθέτει μια τεράστια ιστορία σε όλα τα αθλήματα.

Ο αρχηγός της ομάδας χάντμπολ Παναγιώτης Νικολαϊδης έστειλε το δικό του μήνυμα για τα γενέθλια της ΑΕΚ μέσω του enwsi.gr «Αρχικά θέλω να πω πως νιώθω μεγάλη τιμή και περηφάνια που αποτελώ και εγώ μέλος αυτής της ομάδας. Έχω την τύχη για σχεδόν δέκα χρόνια να φοράω την φανέλα της ΑΕΚ και το διάστημα αυτό κατάλαβα τα ιδανικά που πρεσβεύει αυτή η ομάδα. Ένας σύλλογος με τόσο βαριά ιστορία που συνεχίζει να μεταλαμπαδεύει τις αξίες του σε κάθε γενιά.  Η ΑΕΚ αποτελεί μια μεγάλη οικογένεια και μια ασφαλή «φωλιά» για κάθε παιδί που μπαίνει στον μαγικό κόσμο του αθλητισμού. Πάνω από σπουδαίους αθλητές το μεγάλο έργο της είναι πως καλλιεργεί σωστούς ανθρώπους για την κοινωνία μας. Εύχομαι λοιπόν στην ΑΕΚ να συνεχίσει να μεγαλουργεί σε όλα τα επίπεδα, να αποτελεί πάντα έναν φάρο ελπίδας και να παραμείνει σταθερή στις αξίες που την καθιέρωσαν στη συνείδηση όλων των φίλων της».

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X