ΑΕΚ: Σε δημοπρασία 11 φανέλες από το ματς με τον ΠΑΟΚ -Το ποσό που έχει συγκεντρωθεί

ΑΕΚ: Σε δημοπρασία 11 φανέλες από το ματς με τον ΠΑΟΚ -Το ποσό που έχει συγκεντρωθεί
Photo Credits: INTIME

Πολύ όμορφη κίνηση από την ΠΑΕ ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

11 φανέλες της ΑΕΚ από τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ βγήκαν σε δημοπρασία από την ΠΑΕ με στόχο την ενίσχυση της Ελληνικής Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό.

Από το βράδυ του αγώνα την περασμένη Τετάρτη έχει ήδη ξεκινήσει στην ιστοσελίδα www.matchwornshirt.com η δημοπρασία για την αγορά των εμφανίσεων που φόρεσαν οι έντεκα παίκτες της ΑΕΚ που βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει αποστείλει ήδη στην εταιρεία που διαχειρίζεται τη συγκεκριμένη δημοπρασία, αλλά και πολλών ακόμα ομάδων που συμμετέχουν στον EFDN. Μάλιστα, οι φανέλες δεν έχουν καν πλυθεί, ενώ έχουν πάνω την υπογραφή του κάθε παίκτη της Ένωσης, προκειμένου να γνωρίζει ο κάθε συλλέκτης-αγοραστής τη γνησιότητα της προέλευσης της φανέλας.

ΑΕΚ: Το ποσό που έχει συγκεντρωθεί

Ήδη έχουν κατατεθεί προσφορές και για τις 11 φανέλες και το ποσό που έχει μαζευτεί έως αυτή την ώρα είναι 1.934 ευρώ.

Η φανέλα που έχει τη μεγαλύτερη ζήτηση για την ώρα είναι αυτή του Πέτρου Μάνταλου, με τη μεγαλύτερη προσφορά να ανέρχεται στα 240 ευρώ με επτά ενδιαφερόμενους από Ελλάδα, Κύπρο, Ολλανδία και Αγγλία. Ακολουθεί η φανέλα του Γαλανόπουλου με 199 ευρώ και πέντε προτάσεις από Ελλάδα, Ολλανδία, Βέλγιο και Κύπρο.

Η δημοπρασία θα ολοκληρωθεί σε σχεδόν 12 ημέρες και τα έσοδα θα διατεθούν για καλό σκοπό, καθώς θα σταλούν στην Ελληνική Εταιρεία Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X