ΑΕΚ: Σιμάνσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Ανσαριφάρντ ζήτησαν αλλαγή στο ημίχρονο!

ΑΕΚ: Σιμάνσκι, Βασιλαντωνόπουλος, Ανσαριφάρντ ζήτησαν αλλαγή στο ημίχρονο!
Photo Credits: INTIME

Οι τρεις παίκτες που... λύγισαν στο α' ημίχρονο κόντρα στον Αρη στο Χαριλάου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα προβλήματα δεν σταματούν για την ΑΕΚ!

Ακόμα και πριν (Αλμπάνης), αλλά και κατά τη διάρκεια ενός αγώνα συνεχίζουν να δημιουργούνται προβλήματα για την Ενωση. Τρανταχτό παράδειγμα το παιχνίδι με τον Αρη χθες στο Χαριλάου. Μπορεί ο Δικέφαλος να πέρασε… αέρας από τη Θεσσαλονίκη όμως οι «πονοκέφαλοι» για τον Μανόλο Χιμένεθ ήταν πολλοί και πάλι.

Οι απουσίες πριν το παιχνίδι ήταν ήδη πολλοί καθώς εκτός ήταν οι Νταντσένκο, Μαχαίρας, Χνιντ, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Ραντόνια, Χριστόπουλος, Σαρδέλης, Σάκχοφ και Σιμόες. Εκτός αυτών, πριν την σέντρα, ο Χρήστος Αλμπάνης που είχε δηλωθεί να ξεκινήσει βασικός στο ματς ένιωσε ενοχλήσεις στη προθέρμανση και μπήκε ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς στη θέση του.

Τα προβλήματα δεν τελείωσαν εκεί όμως. Αυτό γιατί στο ημίχρονο τρεις παίκτες ζήτησαν αλλαγή από τον Μανόλο Χιμένεθ λόγω ενοχλήσεων. Ο πρώτος ήταν ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος -ο μοναδικός δεξιός μπακ που είχε στη Θεσσαλονίκη ο Χιμένεθ- ζήτησε αλλαγή, όμως έσφιξε τα δόντια μέχρι το 60′ όταν και μπήκε ο Μιτάι.

Η δεύτερη περίπτωση ήταν αυτή του Νταμιάν Σιμάνσκι ο οποίος μάλιστα έβγαλε και όλο το 90λεπτο. Τέλος, πόνους ένιωθε και ο Καρίμ Ανσαριφάρντ που εν τέλει ήταν η τελευταία αλλαγή του Χιμένεθ στο 76′ δίνοντας τη θέση του στον Μιχάλη Κοσίδη.

Σε κάθε περίπτωση, οι λύσεις της ΑΕΚ είναι λίγες, το rotation μικραίνει και οι παίκτες παίζουν στα… όρια τους. Με την ελπίδα αυτή την εβδομάδα να πάρουν… ανάσες στην Ενωση.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X