Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Γεύμα με φίλους στην κόκκινη ζώνη του Μιλάνο αγνοώντας τα μέτρα

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: Γεύμα με φίλους στην κόκκινη ζώνη του Μιλάνο αγνοώντας τα μέτρα
Photo Credits: INTIME

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς εθεάθη να τρώει σε εστιατόριο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς εθεάθη να τρώει σε εστιατόριο στην κόκκινη λόγω κορονοϊού ζώνη του Μιλάνο μαζί με φίλους του – μεταξύ αυτών και ο πρώην συμπαίκτης του Ινιάτσο Αμπάτε – παρακάμπτοντας του περιορισμούς λόγω της πανδημίας.

Σάλος στην Ιταλία με το γεύμα του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στο Μιλάνο την Κυριακή (11/4). Ο 39χρονος Σουηδός σταρ της Μίλαν φωτογραφήθηκε από τη σελίδα FanPage να τρώει την επομένη του ματς στην Πάρμα – στο οποίο αποβλήθηκε λόγω παρεξήγησης με απευθείας κόκκινη από τον Φάμπιο Μαρέσκα – μαζί με φίλους του στην κόκκινη λόγω κορονοϊού ζώνη της Λομβαρδίας.

Μεταξύ αυτών που βρέθηκαν δίπλα στον Σκανδιναβό και ο πρώην συμπαίκτης του στους «ροσονέρι», Ινιάτσο Αμπάτε. Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο «Ίμπρα» ζήτησε να ανοίξει το εστιατόριο, ενώ σύμφωνα με τους περιορισμούς που ισχύουν λόγω της πανδημίας απαγορεύεται να υπάρχουν τραπέζια μέσα στο κατάστημα.

Όλα αυτά σύμφωνα με το ρεπορτάζ πήγαν… περίπατο και το φαγητό κόστισε 300 ευρώ σε καθέναν από τους παρευρισκόμενους. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου, ωστόσο, έδωσε τη δική του εκδοχή. «Ο Ίμπρα, ο Ινιάτσο κι ένας άλλος φίλος ήρθαν να με βρουν και καθίσαμε λίγο να τα πούμε. Είμαστε φίλοι και με όλα αυτά που γίνονται δεν τα λέμε συχνά. Δεν κάθισαν να φάνε, ήπιαν απλά ένα ποτήρι κρασί. Θα μου σπάσετε κι άλλο τα αρχ@@ με την πανδημία;».

Υπενθυμίζεται ότι όλα αυτά έγιναν στη Λομβαρδία. Στην επαρχία που επέλεξε τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς τον περασμένο Οκτώβριο για την εκστρατεία ενημέρωσης κατά της πανδημίας. Τότε ο Σουηδός έλεγε: «Ο ιός με προκάλεσε και τον νίκησα. Αλλά εσύ δεν είσαι ο Ζλάταν, οπότε μην προκαλείς τον ιό. Σεβαστείτε τους κανόνες. Τηρείτε τις αποστάσεις και φοράτε τις μάσκες».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X