Ποτσετίνο: «Άλλο Μπαρτσελόνα, άλλο Μπάγερν» (VIDEO)

Ποτσετίνο: «Άλλο Μπαρτσελόνα, άλλο Μπάγερν» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο κάλεσε τους παίκτες του να επιβάλλουν το παιχνίδι τους στη ρεβάνς (13/4, 22:00) με την Μπάγερν, την οποία χαρακτήρισε ως την καλύτερη ομάδα στον κόσμο αυτή τη στιγμή και ξεκαθάρισε ότι χρήζει διαφορετικής προσέγγισης από την Μπαρτσελόνα. Δύσκολα βασικός ο Βεράτι, εκτός ο Ικάρντι.

Η Παρί Σεν-Ζερμέν υποδέχεται το βράδυ της Τρίτης (13/4, 22:00) την Μπάγερν στη ρεβάνς των προημιτελικών του Champions League, επιχειρώντας να υπερασπιστεί το αβαντάζ από την εκτός έδρας νίκη (2-3) στο Μόναχο στο πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων ματς. Ο προπονητής της ομάδας της γαλλικής πρωτεύουσας, Μαουρίσιο Ποτσετίνο, τόνισε ότι οι παίκτες του δεν πρέπει να εφησυχάσουν, τους κάλεσε να επιβάλλουν το παιχνίδι τους και ξεκαθάρισε ότι τα ματς με την Μπαρτσελόνα για τους 16 ανήκουν στο παρελθόν, καθώς οι Βαυαροί είναι διαφορετική περίπτωση.

«Θέλουμε να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας. Κόντρα στην Μπαρτσελόνα, ακόμη και με το Βεράτι και τον Παρέδες δυσκολευτήκαμε να κρατήσουμε την μπάλα. Δεν είναι θέμα ονομάτων, αλλά συνολικής συμπεριφοράς και προσέγγισης. Πρέπει να αμυνθούμε καλά και να επιτεθούμε εξίσου. Η Μπαρτσελόνα είναι παρελθόν, η Μπάγερν είναι άλλο πράγμα. Είναι η καλύτερη ομάδα στον κόσμο αυτή τη στιγμή και θα μας δυσκολέψει. Είναι δύσκολο να ξεκινήσει ο Βεράτι, ο Ικάρντι είναι εκτός αποστολής καθώς δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις», τόνισε ο 49χρονος Αργεντινός προπονητής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X