ΑΕΚ: Η εξαιρετική εμφάνιση του Σβάρνα με τον Αρη-Πρώτος σε 7 στατιστικές κατηγορίες! (ΦΩΤΟ-VIDEO)

ΑΕΚ: Η εξαιρετική εμφάνιση του Σβάρνα με τον Αρη-Πρώτος σε 7 στατιστικές κατηγορίες! (ΦΩΤΟ-VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Στράτος Σβάρνας πραγματοποίησε μια αρκετά καλή εμφάνιση στο παιχνίδι της

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκανε μια καλή εμφάνιση μετά από καιρό και πέρασε σαν σίφουνας από το Χαριλάου με 1-3 επί του Αρη με τον Στράτο Σβάρνα να είναι εκ των καλύτερων.

Αρκετοί παίκτες της Ενωσης έκανε καλή εμφάνιση. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ο Στράτος Σβάρνας που έκλεισε χώρους και δείχνει να είναι από τους πιο σταθερούς στόπερ του Δικεφάλου παρά τις πολλές δυσκολίες που περνά η ανασταλτική λειτουργία της ΑΕΚ.

Ο διεθνής αμυντικός της Ένωσης έκανε ένα ώριμο παιχνίδι βοηθώντας σημαντικά στην αγωνιστική ανάκαμψη της ομάδας του και στην κατάκτηση της νίκης στην Θεσσαλονίκη. Ο Σβάρνας ήταν πρώτος σε επτά στατιστικές κατηγορίες, τελειώνοντας μάλιστα τον αγώνα με μόλις ένα φάουλ.

Στις επιδόσεις του καταγράφονται επίσης 5 κλεψίματα και 6 ανακτήσεις κατοχής, είχε 4 σωστές μακρινές μεταβιβάσεις, ενώ ήταν ανίκητος στον αέρα παίρνοντας 7 κεφαλιές. Ο αμυντικός της ΑΕΚ τελείωσε τον αγώνα με 36 επιτυχημένες πάσες, ενώ είχε συνολικά 66 επαφές με τη μπάλα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Supergreek League (@supergreek_league)

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X