Παπαθεοδώρου: Ο μακροβιότερος προπονητής της ΑΕΚ από το 2014

Παπαθεοδώρου: Ο μακροβιότερος προπονητής της ΑΕΚ από το 2014

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου έκατσε στον πάγκο της ΑΕΚ περισσότερο από όλους από το 2014 και μετά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε μεταβατική περίοδο, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να περνάει τις περισσότερες ημέρες στον πάγκο της «Βασίλισσας» από την ημέρα της επιστροφής της.

Η εποχή του Ηλία Παπαθεοδώρου τέλειωσε πρόωρα, ωστόσο, ο 45χρονος προπονητής, ο οποίος απολύθηκε λίγους μήνες πριν από το τέλος της διετούς συμφωνίας του με την ΑΕΚ, έγινε ο μακροβιότερος προπονητής στην ιστορία του «Δικέφαλου» από την ημέρα που η ομάδα επανήλθε στην πρώτη κατηγορία.

Ο Παπαθεοδώρου έμεινε στη θέση του προπονητή για 661 ημέρες, κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδας το 2019. Ξεπέρασε ακόμη και τον Ντράγκαν Σάκοτα (σε ημέρες παραμονής), με τον 68χρονο προπονητή σε δύο θητείες (με 2 τρόπαια, Κύπελλο και BCL) να περνάει 594 ημέρες ως πρώτος προπονητής της «Βασίλισσας».

Ο Γιούρι Ζντοβτς παράμεινε στο πόστο για 447 ημέρες, ενώ τον ακολούθησε ο Λούκα Μπάνκι (ο τρίτος προπονητής που κατέκτησε έναν τίτλο, το Διηπειρωτικό Κύπελλο) με 351 ημέρες στην ΑΕΚ.

Ακολουθεί ο Σωτήρης Μανωλόπουλος με 275 μέρες ενώ στην τελευταία θέση είναι ο Βαγγέλης Ζιάγκος, ο οποίος έμεινε στον πάγκο της ΑΕΚ στην Basket League μόνο 23 μέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X