Νέος προπονητής της ΑΕΚ ο Βαγγέλης Αγγέλου!

Νέος προπονητής της ΑΕΚ ο Βαγγέλης Αγγέλου!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ καταλήξε σε προπονητή μέχρι το τέλος της σεζόν και αυτός είναι ο Βαγγέλης Αγγέλου

Η αναζήτηση προπονητή στην ΑΕΚ φαίνεται οτι τελείωσε καθώς ο Βαγγέλης Αγγέλου θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Μάκης Αγγελόπουλος ήθελε έναν προπονητή καμικάζι που θα ταράξει τα νερά και θα ξυπνήσει την ομάδα και πιστεύει οτι ο Αγγέλου είναι ο κατάλληλος για αυτό.

Ο νέος προπονητής της Ένωσης, που είχε εργαστεί και την σεζόν 2007-2008 στην ομάδα, θα αφήσει τον Ιωνικό Νικαίας και θα αναλάβει την ΑΕΚ για να την οδηγήσει στα πλέι-οφ. Μαζί του, θα είναι ο βοηθός του Μάριος Μπατής. Αυτό αναμένεται να γίνει αφού απεμπλακεί απο τον Ιωνικό και τυπικά, όπου θα ανακοινωθεί απο την ΑΕΚ.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου ήταν επί σειρά ετών βοηθός και συνεργάτης του Ντούσαν Ιβκοβιτς στην Ντιναμό Μόσχας (2005-2007), τον Ολυμπιακό (2010-2012) και την Εφές (2014-2016) ενώ μετέπειτα υπήρξε προπονητής στον Άρη, την Λάρισα και φέτος στον Ιωνικό Νικαίας.

Ως βοηθός έχει κατακτήσει το Eurocup με τη Ντιναμό Μόσχας το 2006, το Κύπελλο με τον Ολυμπιακό το 2011 και έναν χρόνο μετά το πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα με τους Πειραιώτες.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X