ΑΕΚ: Η Ευρώπη περνάει από το... αφιλόξενο ΟΑΚΑ! (VIDEO)

ΑΕΚ: Η Ευρώπη περνάει από το... αφιλόξενο ΟΑΚΑ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ μπήκε ξανά σε τροχιά Ευρώπης, αλλά για να πετύχει θα πρέπει να κάνει ότι δεν έχει κάνει όλη τη σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ προερχόταν από ένα δύσκολο διάστημα με συνεχόμενες ήττες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και χθες αντέδρασε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, επικρατώντας με 3-1 στο Χαριλάου.

Με τη νίκη επί του Αρη και σε συνδυασμό με τις απώλειες των ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού, η Ενωση ήταν η κερδισμένη της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ. Ωστόσο, όλα παραμένουν ρευστά και το μίνι-πρωτάθλημα έχει ακόμα… ψωμί για τη μάχη των ευρωπαϊκών εισιτηρίων.

Πολλά-όχι όλα-για την ΑΕΚ θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές, καθώς έχει τρία παιχνίδια στο ΟΑΚΑ, με Αστέρα Τρίπολης (Κυριακή 18 Απρίλιου), Παναθηναϊκό (Τετάρτη 21 Απριλίου) και ΠΑΟΚ (5 Μαϊου). Ενδιάμεσα από τα δύο τελευταία ματς, θα πάει στο Φάληρο για να παίξει με τον Ολυμπιακό (25 Απριλίου) και τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (27 Απριλίου).

Η ΑΕΚ των… άκρων

Η ΑΕΚ τη φετινή χρονιά είναι ξεκάθαρα η πιο αλλοπρόσαλλη ομάδα του πρωταθλήματος, έχοντας δείξει πολλές φορές πως είναι ικανή για το καλύτερο και για το χειρότερο.

Είναι η ομάδα που πέταξε εκτός Ευρώπης τη δυνατή φέτος Βόλφσμπουργκ (3η στη Bundesliga) και η ίδια ομάδα που δέχθηκε… σβηστά τρία γκολ από τη Ζόρια στο ΟΑΚΑ.

Είναι η ομάδα που βάζει τρία γκολ σε 37 λεπτά στο Χαριλάου και τέσσερα γκολ στον Βόλο από το 25′ μέχρι το 36′ και ταυτόχρονα η ίδια που δέχθηκε τέσσερα γκολ από τον Ολυμπιακό σε ένα ημίχρονο, σπάζοντας κάθε αρνητικό ρεκόρ. Κι υπάρχουν ακόμα πολλά παιχνίδια των δύο… άκρων.

Ωστόσο, το πιο αλλοπρόσαλλο στοιχείο είναι, οι επιδόσεις που έχει στο ΟΑΚΑ και στα ματς μακριά από την έδρα της.

Από τη μία, η ΑΕΚ είναι η χειρότερη ομάδα της 6άδας στα παιχνίδια εντός, έχοντας μόλις 6 (!) νίκες σε 14 παιχνίδια και 22 βαθμούς και βρίσκεται στο -4 από τον 5ο Αστέρα Τρίπολης και -6 από τον Παναθηναϊκό στη σχετική βαθμολογία. Και από την άλλη, κάνει πορεία πρωταθλητισμού μακριά από το Μαρούσι, έχοντας εννιά διπλά σε 15 αγώνες.

ΑΕΚ: Η Ευρώπη περνάει από το... αφιλόξενο ΟΑΚΑ! (VIDEO)

Η βαθμολογία στα εντός έδρας

Η Ευρώπη περνάει από το… φάντασμα του ΟΑΚΑ

Η νίκη επί του Αρη τη βάζει ξανά σε τροχιά Ευρώπης, αλλά για να κάνει σημαντικό βήμα θα πρέπει να πετύχει, όσα δεν έχει πετύχει μέχρι στιγμής στη σεζόν και να πάει… κόντρα στον κακό της εαυτό.

Πλέον, περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν και η ΑΕΚ καλείται να κάνει το 3Χ3 στο ΟΑΚΑ με Τρίπολη, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ για να έχει το πάνω χέρι στα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Και επιτέλους να κάνει έδρα το ΟΑΚΑ, έστω και λίγο πριν το τέλος της σεζόν.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X