Τζηράς: «Μπαίνουμε στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν»

Εικόνες από το ΑΕΚ-Πρίστινα
Photo Credits: INTIME

Ο έμπειρος δεξιός εξτρέμ της ΑΕΚ μίλησε για το ματς με τον Ιωνικό και για τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ξεπέρασε και το τελευταίο εμπόδιο πριν τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και πλέον στρέφει αποκλειστικά την προσοχή της στον πρώτο ημιτελικό απέναντι στη Γκορένιε που θα διεξαχθεί το προσεχές Σάββατο.

Το παιχνίδι με τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας αποτέλεσε μια ακόμη πρόβα τζενεράλε για τον προπονητή, Δημήτρη Δημητρούλια που είχε την ευκαιρία για να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και πρόσωπα. Το επόμενο διάστημα είναι και το πιο κρίσιμο για την «Ένωση» καθώς θα κρίνει την παρουσία της στον τελικό του EHF CUP ενώ στην τελική ευθεία μπαίνει και το πρωτάθλημα. Αυτό σχολίασε και ο παίκτης της ΑΕΚ, Δημήτρης Τζηράς με δηλώσεις του μετά τον αγώνα με τον Ιωνικό. Ο δεξιός εξτρέμ του «Δικεφάλου» σχολίασε πως είναι έτοιμοι για να τα δώσουν όλα για να πετύχουν τους στόχους τους: «Το ματς ήταν πολύ σημαντικό για μας, θέλαμε να επιστρέψουμε στις νίκες μετά το στραβοπάτημα στο Άργος. Καταφέραμε να δουλέψουμε αρκετά πράγματα εν όψει των αγώνων με την Γκορένιε, πήραν πολλά παιδιά χρόνο συμμετοχής, βρήκαμε ρυθμό και νομίζω ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη για τους προσεχείς ημιτελικούς.  Μπαίνουμε στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος αλλά και της σεζόν γενικότερα και θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X