ENWSI TV: ΤΩΡΑ LIVE το AEK talk με Καζαντζόγλου-Βούλγαρη και σούπερ προσφορά με 3 εμφανίσεις της ΑΕΚ! (VIDEO)

ENWSI TV: ΤΩΡΑ LIVE το AEK talk με Καζαντζόγλου-Βούλγαρη και σούπερ προσφορά με 3 εμφανίσεις της ΑΕΚ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε ζωντανά την εκπομπή του ENWSI TV

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To ENWSI TV φορά για ακόμα ένα βράδυ είναι παρών!

Τώρα ανοίγουν οι κάμερες και ξεκινάει το Post Game και το AEK talk με τον διευθυντή του enwsi.gr Σταύρο Καζαντζόγλου και τον αρθρογράφου του enwsi.gr Σταμάτη Βούλγαρη να σχολιάζουν την νίκη της ΑΕΚ επί του Αρη για τα πλέι οφ της Super League.

Μαζί με την εκπομπή θα υπάρχει και σούπερ προσφορά από το AEK CS στη Νέα Φιλαδέλφεια και το enwsi.gr με τρεις φανέλες της Ενωσης.

Για να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό θα πρέπει να κάνετε σχόλιο στο LIVE κείμενο της εκπομπής που θα ανέβει στη σελίδα του enwsi.gr στο Facebook στις 22.00, ταγκάροντας έναν φίλο σας.

Αύριο θα ανακοινωθούν οι τρεις νικητές από το enwsi.gr.

Οσον αφορά το ΑΕΚ Talk μέσα από τις τηλεφωνικές γραμμές μπορεί κάθε φίλος της ΑΕΚ και αναγνώστης του enwsi.gr να έχει επικοινωνία, να κάνει τα δικά του ερωτήματα και να καταθέτει τις ιδέες του. Τώρα μπορούν να μιλήσουν όλοι για όλους και για όλα, πάντα όμως με ευγένεια και δίχως ύβρεις.

Οποιος θέλει να επικοινωνήσει LIVE με το EΝWSI TV και να συζητήσει για την ΑΕΚ, μπορεί να καλεί στο 210-9811210 (αστική χρέωση).

Συντονιστείτε στο κανάλι του enwsi.gr στο Youtube (πατήστε εγγραφή για να ενημερώνεστε για κάθε εκπομπή) και παρακολουθήστε από κινητά, tablets, σταθερά PC και τηλεοράσεις SMART TV τις «κιτρινόμαυρες» εκπομπές. Μετά το τέλος των εκπομπών, μπορείτε να τις παρακολουθήσετε καθώς βρίσκονται όλες στο κανάλι στο Youtube.

ENWSI TV: ΤΩΡΑ LIVE το AEK talk με Καζαντζόγλου-Βούλγαρη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X