Με την κόκκινη που χάρισε στον Αρη, θα πιάναμε «εξάμπαλο» και πάνω

Με την κόκκινη που χάρισε στον Αρη, θα πιάναμε «εξάμπαλο» και πάνω
Photo Credits: INTIME

Ο Τάσος Τσατάλης γράφει για τον περίπατο της ΑΕΚ στο Χαριλάου και για τον Κουλμπάκοφ που αφαίρεσε στην ουσία δύο με τρία ακόμη γκολ άνετα στην Ενωση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πας «Βικελίδης» μαζεύοντας με… αίμα, δάκρυα και ιδρώτα 18 παίκτες. Από αυτούς, οι τρεις τερματοφύλακες. Δύο κάθισαν στον πάγκο! Μέσα στους 18 και ο πιτσιρικάς ο Κοσίδης, που ξέρει πως μπορεί να χρειαστεί και να παίξει.

Με νέο τραυματισμό λίγο πριν το ματς. Στο «ζέσταμα». Του Αλμπάνη. Που αμέσως τις τέσσερις επιλογές που είχε για αλλαγή, από παίκτες που έχουν παίξει μέσα στην σεζόν βασικοί, τις έκανε τρεις.

Προέρχεσαι από συντριβή Κυριακή με ΟΣΦΠ και δραματική ήττα Τετάρτη από ΠΑΟΚ.
Ενώ ο Άρης είχε τελευταίο ματς με Τρίπολη εντός και μέσα στην εβδομάδα, έκανε προπόνηση. Δεν είναι δηλαδή μόνο οι ήττες και η αγωνιστική κατάρρευση γενικώς παραμονές αυτού του ματς. Είναι και το ποια παιχνίδια είχες εσύ μέσα στο οκταήμερο και ποια -δεν- είχε ο αντίπαλος.

Και στο 37΄η ΑΕΚ νικούσε 0-3, χωρίς ίχνος τύχης. Όντας πέντε κλάσεις ανώτερη. Και μέσα στο ματς έχασε παίκτες η ΑΕΚ. Τον Βασιλαντωνόπουλο, που ήρθε αναγκαστικά… μισός μέσα κι μισός έξω από την ΑΕΚ και έκανε «οίκο ανοχής» όλη την αριστερή πλευρά του Άρεως.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X